![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
ptr ca eva e parte feminina ,ea ca femeie completeaza un intreg cu adam ,dumnezeu a creat familia formata din barbat parte intreaga si femeia care l completeaza ,sa fie in urma lui,iar cand apare copilul este exact sf treime ,tatal fiul si sf duh ,amin
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ca a fost facuta de-o seama cu el, ca sprijin si ajutor.
|
|
||||
|
||||
![]()
De ce a fost facuta Eva din "coasta" lui Adam?
http://www.crestinortodox.ro/editori...ta-126929.html |
|
||||
|
||||
![]()
Organele unui organism au scopuri pentru care au fost făcute. Scopul cutiei toracice este acela de a proteja inima. Pesemne că, plămădind-o pe Eva dintr-o coastă, Domnul a intenționat să îi arate misiunea ei: aceea de paznică a inimii unui cuplu.
|
|||
|
|||
![]()
Sunt multi cei care considera ca in Scriptura, mai precis in referatul facerii omului, este prezent mitul androginului. Dar aceasta interpretare este straina de duhul Sfintilor Parinti.
Dumnezeu a randuit astfel lucrurile, in privinta crearii Evei, pentru ca Adam sa nu poata spune ca a existat o vreme cand Eva nu a fost. Si nu a spus, pentru ca atunci cand acesta o priveste pe Eva ca alteritate, afirma "deofiintimea" lor: "Iata os din oasele mele si carne din carnea mea". Last edited by Marius22; 03.11.2011 at 11:18:37. |
|
|||
|
|||
![]()
ffff frumos spus :)
|
|
||||
|
||||
![]()
cat de frumos spus!
|
|||
|
|||
![]()
Pai la ce altceva ar fi putut renunta un barbat? :)
Perspectiva ascetica. :)) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
11 dintr-o lovitura | lore86 | Generalitati | 25 | 14.06.2012 00:46:14 |
Coasta datatoare de viata | costel | Generalitati | 34 | 26.07.2010 21:09:02 |
Gânduri dintr-o parcare | fantana | Generalitati | 3 | 08.05.2009 15:33:35 |
De ce a facut DUMNEZEU pe femee din coasta omului? | ARHANGHELUL | Din Vechiul Testament | 14 | 29.01.2009 15:54:50 |
minune facuta de sfanta xenia | madalina_c | Intamplari adevarate | 5 | 16.08.2006 13:50:30 |
|