![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Enoh și Ilie n-au experimentat-o. De ce să punem în cârca lui Dumnezeu două crime nenecesare? Și mai straniu! Aceștia doi se află în Cer, iar antihristul pe pământ. Are antihristul autoritate să ucidă pe locuitorii cerului? Poate "se dă" și la sfinții îngerii să pună de-un genocid... Doamne iartă-mă! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Când am scris "drepții", m-am referit la toți cei ce urmează a fi mântuiți. Cei nedrepți în viață când vine Hristos, nu vor mai fi "preschimbați". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ați văzut bine, am spus că tuturor oamenilor li se vor transfigura trupurile: celor drepți - un trup nestricăcios, spiritualizat, plin de har iar celor păcătoși - trup nestricăcios, suprasensibilizat durerilor. Și nu-mi turnați ideea că dacă e mort, rămâne stricăcios..... demonii nu au ”trup” nestricăcios? Și ei se voi chinui împreună cu păcătoșii... Sursa: Sfânta Tradiție |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cât privește pe demoni, ei parcă erau ființe spirituale fără trup... Pardon... "trup"... |
|
||||
|
||||
![]()
Doar pentru un adventist din Cuvantul Lui Dumnezeu inspirat in om curge apa ortravita ...
"Dar sint si alte multe lucruri pe care le-a facut Iisus si care, daca s-ar fi scris cu de-amanuntul, cred ca in lumea aceasta nu ar incapea cartile ce s-ar fi scris" sau "Multe avind a va scrie, n-am voit sa le scriu pe hirtie si cu cerneala, ci nadejduiesc sa vin si sa vorbesc gura catre gura, ca bucuria noastra sa fie deplina" (II Ioan, 1, 12) Pana si evreii recunosc ca au o traditie orala, asa cum au si crestinii. Bineinteles, pentru adventisti, traditia orala a Bisericii incepe cu doamna White :) Last edited by ioanna; 05.06.2012 at 18:53:40. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mda... mierea e dulce și atractivă...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Suflet Románesc-Suflet Crestinesc | C-tin | Generalitati | 27 | 11.10.2017 16:07:48 |
Despre suflet, duh si starea omului in moarte | tricesimusquintus | Secte si culte | 1674 | 06.02.2012 09:56:04 |
Despre suflet | allisa | Intrebari utilizatori | 14 | 20.02.2011 09:58:29 |
Intrebare despre suflet | Adelinaa | Generalitati | 3 | 11.06.2009 11:52:43 |
Despre suflet | silverstar | Generalitati | 64 | 09.01.2007 18:43:52 |
|