Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.05.2012, 11:21:01
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Păi tu nu-l vezi pe Dinescu cât de mare prieten este cu flașnetarii roșii?.. cu puii bogogoașei roșii?.. nu l-ai văzut cum batjocorește pe TV pe Băsescu și pe toți în timp ce-i laudă pe USLași? Deci ce pretenții mai poți să ai și ce încredere într-unul care a făcut blat cu securiștii, cu pcr-iștii, cu bolșevicii pentru gonflarea căpușei roșii?.. Oare nu i-a zis bine Caramitru?.. ''Fă-te că lucrezi și arată că lucrezi...'' Asta face... Ne-a lucrat pe toți, după ce pe vremea împușcatului a fost urmărit de securitate acum a dat-o la întors, pentru că l-au mituit cu câte o funcție, cu câte ceva, cu câte un privilegiu, l-au gâdilat la orgoliu și a devenit unelțica lor.

Deci Dinescu s-a opus tocmai pentru că echipa de ''revoluționari roșii'' nu dorea reîntoarcerea regelui și nici ca Radu să ajungă Vodă, ci voiau nu numai să se reemane și să se erijeze ei la merite și la bucate ci și să se și mențină pe funcții, deci iată cum el s-a opus tocmai pentru a lansa bârfa vicleană că defapt Radu a fost securist... iar tu iată că ai căzut în plasă!

..........................................

Dar să ne întoarcem la ipocritul guvern condus de marioneta avocaților și notarilor și a celor ce oferă servicii, deci iată cum stimabilul ipocrit, taie de la săraci și dă la bogați, marele haiduc al 'poporului', iată-l cum ne haiducește bugetul.

Deci toți notarii și toată șleahta de avocați și juriști și economiști și analiști își iau acum tainul pentru mercenariatul făcut în presă și audiovizual, primesc 24% din orice venit realizat sub 5000euro pe lună, iată cum orice PFA nu mai trebuie să plătească taxe la fel ca și ceilalți comercianți, iată fărădălege și privilegiu, iată-l pe marele haiduc ce jefuiește poporul mimând încurajarea micilor afaceri.

Și tot el vrea să taie de la bugetarii cu peste 4500 de roni... Păi să taie de la toți, de la tot salariatul de la stat dar și privat cu salar mai mare de 500EURO și nu de 1000Euro, deci să taie punându-le taxă de 50% la tot ce depășește 500 euro, dar la toți înclusiv cei cu PFA și nu numai la bugetari...

...căci ceea ce vrea să facă el este mită și fărădelege, adică el dă bani tuturor notarilor, avocaților, analiștilor, și tuturor persoanelor cu PFA care câștigă până la 5000Euro pe lună, le dă TVA-ul datorat statului, deci e complet iresponsabil și absurd, adică iată-l cum e defapt marioneta prietenilor și asociaților săi care astfel lapidează statul, adică pe tot săracul, salariatul și pensionarul și firmele plătitoare de TVA...

Practic astfel va înflori comerțul intermediarilor cu PFA și a celor ce oferă tot felul de servicii și câștigă sub 5000euro pe lună...

Gaura în buget va fi imensă!

Jos haiducul ce fură de la săraci ca să dea la excroci și bogați! Pleacă de la guvernare și ia cu tine toți USLașii roșii și plecați în Congo!.. că ne-am săturat de bulibășeala pomenilor electorale cu care ne păcăliți prostimea credulă. Afară de la guvernare... mincinoșilor! Ieși afară javră ordinară și ia-l și pe Antonescu și pe Băsescu cu tine. Marș în Congo! Pe Băsescu însă îl puteți totuși lăsa acasă... dar voi ceilalți ipocriți duceți-vă liniștiți...
si ceilalti membrii de la CNSAS sunt chei de biserica? Cand Wikipedia spunea ca Carol 2 a fost un desfranat criticai acest sit, iar cand Wikipedia lauda si il scotea pe Raducu imaculat si cheie de biserica, recomandai sa consultam Wikipedia. Cat de schimbator poti sa fii!
Vechi 30.05.2012, 11:45:03
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
si ceilalti membrii de la CNSAS sunt chei de biserica? Cand Wikipedia spunea ca Carol 2 a fost un desfranat criticai acest sit, iar cand Wikipedia lauda si il scotea pe Raducu imaculat si cheie de biserica, recomandai sa consultam Wikipedia. Cat de schimbator poti sa fii!
Eu constat altceva: tu mă acuzi pe mine c-aș fi schimbător, în loc să te vezi cât de naiv și credool și lipsit de discernământ ești... Păi eu știind Adevărul și citesc pe diagonală și înțeleg corect ca nu cumva să mă întoxic de la aluatul fariseilor și sadiceilor...

Deci dacă nu te știi informa nici de pe net, ci tu crezi tot ce scrie la grămadă atunci ce sens mai are să fii atât de încăpățânat în a dovedi că eu mă înșel?

Oare n-ai pariat și tu pe căpușa cea mare? Nu cumva slujești și dumneata idolului meci? Sau ai pățit-o și tu ca Dinescu... ca credoolul te-ai lăsat mituit și flatat la orgolii și ai pus botul la 'bârfele' lor... Chiar nu știi deosebi bârfele sincere dintre bârfele viclene și cu minterese mamonice?

Bârfele din minteres, lansate cu viclenie în ideea că scopul scuză mijloacele sunt mincinoase toate! Nu le crede!

Încearcă să vezi așa și poate vei găsi adevărul despre Regele Soare al României, Carol al II-lea și despre cele ce se scriu în presă despre unii sau alții.

Caută să dai slavă Domnului și vei ieși curat din ceartă! Știi dumneata, ce artă, arta aia marțială și joială cu credință surogat. Poate că așa te vei lecui și vei crede în rege din nou, în unsul Domnului.

Last edited by vsovivi; 30.05.2012 at 11:47:43.
Vechi 30.05.2012, 11:58:06
stefan florin's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Eu constat altceva: tu mă acuzi pe mine c-aș fi schimbător, în loc să te vezi cât de naiv și credool și lipsit de discernământ ești... Păi eu știind Adevărul și citesc pe diagonală și înțeleg corect ca nu cumva să mă întoxic de la aluatul fariseilor și sadiceilor...

Deci dacă nu te știi informa nici de pe net, ci tu crezi tot ce scrie la grămadă atunci ce sens mai are să fii atât de încăpățânat în a dovedi că eu mă înșel?

Oare n-ai pariat și tu pe căpușa cea mare? Nu cumva slujești și dumneata idolului meci? Sau ai pățit-o și tu ca Dinescu... ca credoolul te-ai lăsat mituit și flatat la orgolii și ai pus botul la 'bârfele' lor... Chiar nu știi deosebi bârfele sincere dintre bârfele viclene și cu minterese mamonice?

Bârfele din minteres, lansate cu viclenie în ideea că scopul scuză mijloacele sunt mincinoase toate! Nu le crede!

Încearcă să vezi așa și poate vei găsi adevărul despre Regele Soare al României, Carol al II-lea și despre cele ce se scriu în presă despre unii sau alții.

Caută să dai slavă Domnului și vei ieși curat din ceartă! Știi dumneata, ce artă, arta aia marțială și joială cu credință surogat. Poate că așa te vei lecui și vei crede în rege din nou, în unsul Domnului.
heeeeeeiiiii amice...o sa cazi in idolatrie. Din cate vad tu faci asta: Iisus Hristos=regele Carol 2. De unde pana unde prostia si erezia asta a ta?
Vechi 30.05.2012, 12:18:47
Banned

Implicit

Citat:
heeeeeeiiiii amice...o sa cazi in idolatrie. Din cate vad tu faci asta: Iisus Hristos=regele Carol 2. De unde pana unde prostia si erezia asta a ta?
Acuma brusc te-ai apucat să judeci ce scriu, ce cred, dai verdicte, ești brusc marele inchizitor care știi... știi iată că-s eretic și prost, deci nu te-ai alipuit la timp și brusc te muncește grija de soarta mea, că cică dacă o să pun egal între regele Soare și Iisus Hristos o să devin eretic... deci ca atare e musai ca să-l socotesc desfrânat și de nimic așa cum îl socotești tu și atunci va fi bine deci iată cum mă terorizezi, mă mitui, mă sfătuiești să fac așa ca tine... să devin și eu o flașnetă ambulantă... bine întoxicată de farisei și sadicei... ca să fac jocurile căpușei roșii... de frică, de frica lor, a celor care au lansat bârfele viclene cu minteres mamonic.

Păi nimeni nu susține că regele Soare este fără de păcate și nici că Iisus Hristos este păcătos, însă cu toatea astea iată că se poate susțineă că regele Carol al II-lea = Domnul Iisus Hristos, pentru că este ferice de omul căruia Dumnezeu îi iartă păcatele sale.

Deci unsul Domnului este asemenea lui David și după cum se știe și David a greșit și păcătuit Domnului și cu toate astea Iisus Hristos nu ceartă pe orbul care strigă ''Miluiește-mă Fiule al lui David''... în timp ce osândește fariseii care socotindu-se pe ei înșiși fii ai lui Avram nu credeau că mai înainte de Avraam era Domnul... Iisus Hristos și Cuvântul lui Dumnezeu.

Pe scurt: Domnul este minunat întru sfinți și el nu locuiește în sfatul viclenilor necredincioși, răi și mincinoși, iar pe unsul Său îl ascultă și-l mărește înaintea oamenilor dacă face voile sale scrise în Carte.

Tu însă nu cauți cu dreptate spre slava Domnului la faptele lui Carol al II-lea ci te încăpățânezi să crezi în bârfele viclene ale dușmanilor săi politici.

Atunci cum ai vrea dumneata să nu cazi în păcatul judecării și al reziei și al îngrozirii cu erezia tocmai pe cel ce te învață cum să te scuturi de otrava și de praful din aluatul fariseilor.

Pentru mine Carol al II-lea = Iisus Hristos oricât ar părea de absurd sau eretic...

Pentru voi însă: Căpușa roșie bogonflabilă cu toți puii ei = Dumnezeu! Iar asta e nu numai idolatrie ci și prostie și bucurie pătimașă și absurdă și deșartă căci slujiți idolului meci fiindcă ați pariat sau ați tinut cu cei care au pariat că ea va câștiga confruntarea cu Adevărul, s-au v-a fost frică și v-ați învoit cu mita și ispita lor, însă este scris: ''Cu suflarea gurii Mele îl voi spulbera pe antichrist și satana și pe proorocul mincinos!''... ceva de genul ăsta, căci nu țiu minte prea bine... dar este scris sigur ceva de genul ăsta, deci este scris ca să biruiască Domnul... așa că va... v-a birui, și vor birui gLumea toți cei ce sunt împreună cu el, inclusiv regele soare al României Mari, Carol al II-lea.

Last edited by vsovivi; 30.05.2012 at 12:22:22.
Vechi 30.05.2012, 13:40:09
stefan florin's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Acuma brusc te-ai apucat să judeci ce scriu, ce cred, dai verdicte, ești brusc marele inchizitor care știi... știi iată că-s eretic și prost, deci nu te-ai alipuit la timp și brusc te muncește grija de soarta mea, că cică dacă o să pun egal între regele Soare și Iisus Hristos o să devin eretic... deci ca atare e musai ca să-l socotesc desfrânat și de nimic așa cum îl socotești tu și atunci va fi bine deci iată cum mă terorizezi, mă mitui, mă sfătuiești să fac așa ca tine... să devin și eu o flașnetă ambulantă... bine întoxicată de farisei și sadicei... ca să fac jocurile căpușei roșii... de frică, de frica lor, a celor care au lansat bârfele viclene cu minteres mamonic.

Păi nimeni nu susține că regele Soare este fără de păcate și nici că Iisus Hristos este păcătos, însă cu toatea astea iată că se poate susțineă că regele Carol al II-lea = Domnul Iisus Hristos, pentru că este ferice de omul căruia Dumnezeu îi iartă păcatele sale.

Deci unsul Domnului este asemenea lui David și după cum se știe și David a greșit și păcătuit Domnului și cu toate astea Iisus Hristos nu ceartă pe orbul care strigă ''Miluiește-mă Fiule al lui David''... în timp ce osândește fariseii care socotindu-se pe ei înșiși fii ai lui Avram nu credeau că mai înainte de Avraam era Domnul... Iisus Hristos și Cuvântul lui Dumnezeu.

Pe scurt: Domnul este minunat întru sfinți și el nu locuiește în sfatul viclenilor necredincioși, răi și mincinoși, iar pe unsul Său îl ascultă și-l mărește înaintea oamenilor dacă face voile sale scrise în Carte.

Tu însă nu cauți cu dreptate spre slava Domnului la faptele lui Carol al II-lea ci te încăpățânezi să crezi în bârfele viclene ale dușmanilor săi politici.

Atunci cum ai vrea dumneata să nu cazi în păcatul judecării și al reziei și al îngrozirii cu erezia tocmai pe cel ce te învață cum să te scuturi de otrava și de praful din aluatul fariseilor.

Pentru mine Carol al II-lea = Iisus Hristos oricât ar părea de absurd sau eretic...

Pentru voi însă: Căpușa roșie bogonflabilă cu toți puii ei = Dumnezeu! Iar asta e nu numai idolatrie ci și prostie și bucurie pătimașă și absurdă și deșartă căci slujiți idolului meci fiindcă ați pariat sau ați tinut cu cei care au pariat că ea va câștiga confruntarea cu Adevărul, s-au v-a fost frică și v-ați învoit cu mita și ispita lor, însă este scris: ''Cu suflarea gurii Mele îl voi spulbera pe antichrist și satana și pe proorocul mincinos!''... ceva de genul ăsta, căci nu țiu minte prea bine... dar este scris sigur ceva de genul ăsta, deci este scris ca să biruiască Domnul... așa că va... v-a birui, și vor birui gLumea toți cei ce sunt împreună cu el, inclusiv regele soare al României Mari, Carol al II-lea.
unsul Domnului...care Domn? A poruncit asa ceva Domnul Hristos? Poti sa-mi arati versetul in care Iisus Hristos ne recomanda ca formna de guvernare sa fie monarhie?
Vechi 30.05.2012, 14:22:10
Banned

Implicit

Citat:
unsul Domnului...care Domn? A poruncit asa ceva Domnul Hristos? Poti sa-mi arati versetul in care Iisus Hristos ne recomanda ca formna de guvernare sa fie monarhie?

Dar arată-mi te rog unde a poruncit Domnul ca sindicatele roșii să 'negocieze' privilegii pentru șefii sindicali ca să păcălească muncitorii că cică vor conduce ei împreună cu mituitorii și corupătorii și noi trebuie să ne supunem?

Unde ne recomandă Domnul ca să slujim satanei și căpușei roșii ce se autoemană și se autogonflează erijându-se la putere și la merite prin viclenii și răutăți?

Iar a ne supune regelui și unsului Său este scris acolo unde mustră poporul care nu vrea să asculte de David care se pocăise ci pe Abesalom, și acolo unde îl mustră pe Saul pentru neascultare și-l leapădă și își alege Domnul un alt slujitor după placul Său, pe David, care să-I plinească poruncile, nu ca Saul care se semețise și răul își făcuse plinul ca să vrea să-l ucidă pe David pe nedrept și care era complet nevinovat, și acolo unde scrie cum răutatea lui Saul culminase în a nu-l mai asculta de Samuel care grăia de la Dumnezeu vrând chiar să-l ucidă și pe el și pe David unsul Domnului.

Și acolo unde scrie că trebuie să respectăm pe maimarii noștrii, cu atât mai mult dacă sunt unșii Domnului... deci este scris ca să respectăm pe drept și să ne supunem maimarilor cu atât mai mult cu cât ei sunt puși pe drept pe funcții mai mari ca noi, și cu atât mai mult cu cât sunt unși de El și cu atât mai mult cu cât faptele lor sunt spre slava lui Dumnezeu.

Tu însă văd că te supui orbește slujitorilor căpușei roșii împreună cu care pui și tu umărul și gura ca s-o gonflați pe nedrept deși e plină de fărădelegi, mită și ispiă, făcând puii ei numai năzbâtii și prădăciuni și sugând fără rușine tot sângele Domnului și al poporului român... risipind și pierzând pe tot cel care nu i se închină și supune.

De ce faceți voi viceversa mereu? De frica morții? Dar atunci de ce nu vă e frică și că o să ajungeți în iad? Nu e prostie ca să-ți scapi pielea în timp ce-ți pierzi sufeltul în gheenă? Probabil că voi nu credeți că există Rai și iad, nu credeți decât în ceea ce vedeți ca să nu credeți... căci voi nu știți și nu vreți să ascultați că defapt cele ce nu se văd, doar acelea sunt Adevărate cu adevărat... iar restul sunt trecătoare, se sting și mor și dispar fără Dumnezeu.

Last edited by vsovivi; 30.05.2012 at 14:52:29.
Vechi 30.05.2012, 15:01:19
Banned

Implicit

Iată și o măsură vicleană și ridicolă ce dă mită tuturor jucătorilor pe bursă, care pot astfel încheia anul în pierdere sau cumpărând la sfârșit acțiuni de toți banii fiind astfel fără profit la sfârșit de an, deci 0 la buget pe tranzacții... Deci încă o gaură în buget întru gonflarea bursei speculative... Tot înainte ca spionerii... ispitiți și mituiți tot ce mișcă... mituiți toți ciumpalacii că sigur veți ieși primii numai voi! Prăduirea bugetului, mituirea și ispitirea din bani publici continuă la scară tot mai mare.

Vedeți voi oare cât de tare le-a fost lor frică și încă le este, vedeți voi cât de frică le este de Boc și de Ungureanu? Pentru că Boc și Ungureanu erau deștepți și muncitori iar ei sunt puturoși și proști și ridicoli și penibili însă se dau foarte mari și tari că cică e viceversa.

Oare poporul ispitit și mituit își va găsi și el mintea românului cea de pe urmă?

Cine a mai rămas de mituit? Poștașii... rezultând alte găuri în buget, și devalorizarea leului căci piața reacționează, sau de ce credeți că s-a împrumutat Mugurel cu câteva miliarde, păi și-a strân fonduri de aruncat pe fereastră la momentul când piața va reacționa în urma măsurilor electorale de mituire și ispitire a populației. Planul a fost pus la punct de prin 1996 sau 2000 și apoi s-a tooot perfecționat... i-a păcălit și pe Băsescu și Boc ca să negocieze și să accepte imprumuturile, cică pentru țintirea inflației... defapt era pentru ascunderea sub ron a tuturor măsurilor populiste iresponsabile ale guvernului care aduce potopul nu numai la propriu, ploi și dezastre naturale ci și în buzunarul cetățeanului cinstit.

Și iată o măsură 'corectă', e voie în consilii dar numai în câte unul ca să fie pentru fiecare... din noi, adică își împart băieții locurile de unde să sugă, adică își mituie partenerii ca să-l susțină, vă dau la fiecare câte un loc în ceva consiliu. Ar fi trebuit ca să dea o lege ca nimeni din aleși să nu aibă dreptul să facă parte din consilii de administrație!

Last edited by vsovivi; 30.05.2012 at 15:22:31.
Vechi 31.05.2012, 11:25:18
stefan florin's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Dar arată-mi te rog unde a poruncit Domnul ca sindicatele roșii să 'negocieze' privilegii pentru șefii sindicali ca să păcălească muncitorii că cică vor conduce ei împreună cu mituitorii și corupătorii și noi trebuie să ne supunem?

Unde ne recomandă Domnul ca să slujim satanei și căpușei roșii ce se autoemană și se autogonflează erijându-se la putere și la merite prin viclenii și răutăți?

Iar a ne supune regelui și unsului Său este scris acolo unde mustră poporul care nu vrea să asculte de David care se pocăise ci pe Abesalom, și acolo unde îl mustră pe Saul pentru neascultare și-l leapădă și își alege Domnul un alt slujitor după placul Său, pe David, care să-I plinească poruncile, nu ca Saul care se semețise și răul își făcuse plinul ca să vrea să-l ucidă pe David pe nedrept și care era complet nevinovat, și acolo unde scrie cum răutatea lui Saul culminase în a nu-l mai asculta de Samuel care grăia de la Dumnezeu vrând chiar să-l ucidă și pe el și pe David unsul Domnului.

Și acolo unde scrie că trebuie să respectăm pe maimarii noștrii, cu atât mai mult dacă sunt unșii Domnului... deci este scris ca să respectăm pe drept și să ne supunem maimarilor cu atât mai mult cu cât ei sunt puși pe drept pe funcții mai mari ca noi, și cu atât mai mult cu cât sunt unși de El și cu atât mai mult cu cât faptele lor sunt spre slava lui Dumnezeu.

Tu însă văd că te supui orbește slujitorilor căpușei roșii împreună cu care pui și tu umărul și gura ca s-o gonflați pe nedrept deși e plină de fărădelegi, mită și ispiă, făcând puii ei numai năzbâtii și prădăciuni și sugând fără rușine tot sângele Domnului și al poporului român... risipind și pierzând pe tot cel care nu i se închină și supune.

De ce faceți voi viceversa mereu? De frica morții? Dar atunci de ce nu vă e frică și că o să ajungeți în iad? Nu e prostie ca să-ți scapi pielea în timp ce-ți pierzi sufeltul în gheenă? Probabil că voi nu credeți că există Rai și iad, nu credeți decât în ceea ce vedeți ca să nu credeți... căci voi nu știți și nu vreți să ascultați că defapt cele ce nu se văd, doar acelea sunt Adevărate cu adevărat... iar restul sunt trecătoare, se sting și mor și dispar fără Dumnezeu.
pai daca tot ai adus in discutie lucrul acesta, i-a raspunde tu amice cu ce drept a intarziat Raducu "Voda" plata salariilor la angajatii castelului Savarsin? Poate nu stiai dar Nicole Hans, administratorul castelului s-a plans peresedintelui de atunci al PNTCD Gheorghe Ciuhandu rugandu-l sa intervina pentru ei la regele Mihai. " Va rog, domnule președinte, sa cereți sa se faca o delimitare clara intre Casa Regala și Radu Duda. Am fost 4 ani administrator la Castelul de la Savarșin și mi-e mila și acum de oamenii care au ramas sa munceasca acolo, care sunt, pur și simplu, chinuiți. Radu Duda are pretenții exorbitante, in timp ce angajații nu-și primesc salariile. Acest om este de o opacitate groaznica. Va rog sa interveniți pana nu va fi prea tarziu și acest loc istoric se va autodistruge", a declarat Nicolae Hanas in plenul unei Conferințe Județene de Alegeri a PNȚCD Arad. Recomanda Hristos sa orpim plata muncitorilor sau sa le-o dam cu intarziere?
PS: ar trebui sa o lasi moale cu vrajeala asta: UNSUL DOMNULUI. Te-am mai rugat odata si o fac din nou: ARATA-MI UNDE SCRIE IN BIBLIE CA HRISTOS RECOMANDA CA FORMA DE GUVERNARE MONARHIA SI FAPTUL CA MONARHUL AR FI UNSUL DOMNULUI
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cine/ce sunt? victortiti89 Din Noul Testament 1 29.05.2011 18:31:25
Cine are nevoie laurschepsis Umanitare 2 24.02.2011 23:01:53
Cine stie? Adriana Cluj Generalitati 2 26.08.2010 21:36:05
Cine stie? KKokos Generalitati 2 02.12.2009 18:24:33
Eu cu cine votez? ClaudiuT Stiri, actualitati, anunturi 81 02.08.2009 23:22:27