Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.05.2012, 21:43:48
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Patrie si Credinta Vezi mesajul
Si noi, si ei avem probleme
Asa este , nu neaga nimeni , dar tema principala este abuzul sexual asupra unor minori ,PEDOFILIA , savarsita nu de un oarecare Costache din coltul satului ! Acest pacat este de neiertat , nu poate fi comparat , musamalizat , sau mai stiu eu ce . Daca in Biserica Ortodoxa s-ar intampla sa fie un scandal de asa proportii si sa sa iasa la iveala sute si sute de cazuri de PEDOFILIE , mi-ar fi greu sa mai intru intr o Biserica Ortodoxa si sa-mi aleg un duhovnic , sa-mi marturisesc pacatele ori si cui ! Aici este marea problema , nu ca X isi anuleaza botezul , sau pleaca la Adventisti , sau altceva de genul acesta . Nu mi se pare normal ca un Preot sa fie fumator , homosexual sau pedofil , fie ca e catolic , ortodox , budist sau mai stiu eu ce . Deci sunt probleme si probleme ! Si inca ceva , cand au aparut probleme si pe la noi si am fost pe faza , ca sa spun astfel , am dat stirea , am deschis thread , un exemplu luat la intamplare :http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=10895

Au fost cazuri si la noi de relatii homosexuale si unul de pedofilie , demascate imediat ! Dar atunci cand vorbim de sute si sute de cazuri , deja e o MARE PROBLEMA , si sa te doara-n cot de copiii aia , deja este o si mai mare problema !

Last edited by cristiboss56; 27.05.2012 at 21:58:00.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un virus ciudat bântuie Biserica Ortodoxă Română: Andreescu (noi dezvăluiri!) stoianov Despre Biserica Ortodoxa in general 40 06.09.2015 17:03:42
Papa - Biserica Catolica - Singura Biserica legionar Biserica Romano-Catolica 133 16.07.2013 11:22:01
biserica catolica versus biserica ortodoxa sovidiu Biserica Romano-Catolica 36 08.06.2013 23:58:51
Dialog BOR - Biserica Catolica Ducutu Biserica Romano-Catolica 70 08.05.2013 00:19:29