![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Mie-mi pare rău de toți trei, dar necunoscut ne este nouă planul lui Dumnezeu!
|
||||
|
||||
![]()
Daca e blestem, inseamna ca Dumnezeu a aruncat pe faras o viata de om doar ca sa faca rau mamei. Un troc cu viata unui nou nascut. Doar ca sa demonstreze un punct de vedere. Ce Dumnezeu e asta, daca face asa ceva?
Quidquid latine dictum sit, altum sonatur. User vechi: hmiron. User si mai vechi: scrabble. Last edited by horatiu.miron; 25.05.2012 at 14:16:35. |
|
|||
|
|||
![]()
corect. si la fel si daca ar fi bataie de la Dumnezeu... ma indoiesc ca El ar face asa ceva doar ca pedeapsa ... de asta nu cred ca e nici bataie, ca Dumnezeu nu e in halul asta de razbunator, ci din contra El este indelung rabdator, si nici atat blestem.
pacat de fata ca si-a distrus viata pentru cateva momente de nebunie, ce e drept, inspaimantatoare. |
|
||||
|
||||
![]()
in Noul testament Domnul ne spune despre griu in care cel rau a semanat neghina...adica oamenii lui....
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pictorita Carmen Grosu | victor_intaiul | Umanitare | 0 | 11.08.2009 09:34:21 |
Parintele Dimitrie Bejan | eduardd | Mari Duhovnici si predicile lor | 3 | 07.05.2009 17:28:56 |
O întâmplare povestita de parintele Dimitrie Bejan | Eugen | Generalitati | 3 | 20.04.2008 19:07:00 |
|