![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu nu ma substitui nimanui dar lucrul acesta vi l-a spus mult inaintea mea oricare din sfintii parinti, daca ati fi vrut sai ii ascultati , adica sa ii cititi atenta. Cartile sunt scrise ca sa fie citite dar mai ales ca sa fie patrunse , caci multi citesc doar insiruirea de litere dintr-o carte . selectarea acestei intrebari pt. a mi-o pune , ca si modul in care o faceti ma obliga sa va spun ca nu orice va trece prin minte si este dogmatica (adevar incontestabil) ortodoxa. Dogmatica este precisa, dar precisa ! Ca sa intelegeti ce se intimpla cu copii somalezi ca si cu copii din familii ortodoxe , dar nebotezati si unii si altii, luati si cititi temeinic lucrari complete si nu fugace despre botezul ortodox , ca dupa cum va prezentati , nu ati citit serios nimic pina acum . Va ocupati doar cu copi-paste la pasajele care vi se par ca va reprezinta ! 'Oti fi observat litere insiruite , dar de citit , cu parere de rau, nu ati citi . Cititi si invatati tare bine ce sunt , ce importanta au si de ce au fost instituite sfintele taine ortodoxe ! NB: 1.eu nu sunt asa de hotarit sa nu mai discut cu nimeni . Adica daca va pregatiti va astept la discutii , dar am un defect : nu discut prostii, aiureli, ca pierd timpul de pomana . 2. folositi-va abilitatile in asa fel incit sa formulati afirmatii care sa nu poata fi rastalmacite ... daca de asta va temeti Nu doresc sa va necajesc , dar nici nu mi-am propus sa vorbesc prostii de dragul nimanui ! Si deja cred ca am lungit prea mult discutia !
Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 23.05.2012 at 18:29:37. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Uimitor! Daca tot nu gasim in noi insine atata noblete sufleteasca incat sa recunoastem si sa apreciem in celalalt valoarea pe care o are, atunci sa facem cumva sa iasa cat mai sifonat, ca prea ne simtim amenintati ca ar vrea sa ne detroneze de pe piedestalul pe care singuri ne-am cocotat.
Dupa ce ca in multe discutii, Ioana a fost singura care tinea piept ateilor si a stat ca un baraj in calea dejectiilor sectare, in timp ce pravoslavnicii atotstiutori asista ca la spectacol, verificand doar daca a pus ghilimele la citate, tot ei ii gasim nod in papura ca asa si pe dincolo. In conditiile in care, Ioana e foarte dinamica, se informeaza si formeaza din mers, receptiva la critica argumentata si nu si-a arogat niciodata pretentia ca evolutia ei intelectuala si duhovniceasca s-ar fi incheiat. Ioana draga, cine vrea sa vada dincolo de cuvinte, vede, alege ce-i de ales si intelege ce-i de inteles, cu sau fara ghilimele. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Incepe sa se clarifice . Cine isi baga in cir cu sectarii , de sectari are parte ! Dar dvs. unde erati cind ea era singura ? Sau faceati ce faceau toti ortodocsii pravoslavnici atotstiutori? Cu privire la sectari , acestia,ortodocsii, cunosc cuvintul ap. Pavel despre necredinciosi . Probabil ca in acest caz vina este a lui Pavel apostolul ca a invatat astfel ! Sunteti prea exigenta dvs. dar cred ca nu procedati bine intervenind unde nici nu ati mincat usturoi ... ci doar din confrerie ! NB: inteleg ca nobletea sufleteasca cade doar in sarcina unora, ca altminteri ...
Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 23.05.2012 at 20:30:34. |
|
|||
|
|||
![]()
Putem totusi reveni la soarta copilului somalez ? Sant convins ca intereseaza pe multa lume.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
După cum ne arată si marii noștri duhovnici, copiii somalezi vor avea parte de judecata lor, după legea firii.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Atunci de ce se pune aceasta intrebare sub diferite forme ? De ce trebuie opus exemplul copilului somalez "fundamentalismului " ortodox ? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Internet sau internat? | Daniel777 | Generalitati | 12 | 03.01.2011 16:11:43 |
ce mai citim pe internet ? | preot_gabriel | Generalitati | 2 | 21.02.2010 22:01:59 |
Umor pe internet | phradmon | Generalitati | 6 | 01.09.2008 07:49:46 |
mobile internet | pavel92 | Generalitati | 1 | 25.11.2007 23:44:54 |
|