Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.05.2012, 16:34:32
MihaiG MihaiG is offline
Banned

Data înregistrării: 24.04.2012
Locație: Timișoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mani Vezi mesajul
Fratilor, nu va certati pe tema "meritului". Sunt convinsa ca a fost o formulare nefericita. Sau o idee gresita.
Din păcate, nu este doar o formulare de moment, ci este chiar modul în care gândește domnul Cătălin această problemă.

L-am mai întrebat în trecut cum justifică lipsa de activitate misionară a BO, și cam tot ceva de genul ăsta a răspuns, că dacă n-a ajuns creștinismul la un indian din junglă sau eschimos din tundră, înseamnă că nu a meritat.

Că ideea este greșită, ba chiar, mă încumet să afirm, anticreștină, este evident.
Vechi 24.05.2012, 20:53:45
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
Din păcate, nu este doar o formulare de moment, ci este chiar modul în care gândește domnul Cătălin această problemă.

Că ideea este greșită, ba chiar, mă încumet să afirm, anticreștină, este evident.
Dvs. cred ca stiati ceea ce am scris, daca nu am scris in mesajul adresat lui Doriana. De obicei va expuneti doar parerile personale, eu redau de obicei ce spun sfintii sau invatatura, nu doar pareri personale.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Miscarea Legionara anonim97 Generalitati 366 26.08.2013 13:58:23
Miscarea Sfantului Graal alexandra28again Generalitati 4 16.07.2008 19:40:13