![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Fara a avea intentia sa fiu necuviincioasa, daca veti merge mai adanc spre cunoasterea stramosilor, s-ar putea sa aveti surpriza ca inainte de 1700 sa-i descoperiti pe toti ca fiind ortodocsi (daca au fost romani ardeleni)... |
|
||||
|
||||
![]()
Mda,cum se tot deviaza de la subiecte. Hai sa revenim la tigani si la imaginea Romaniei in occident.
Eu am mai spus: ne fac destul de ras si romanii! Ati fost vreodata in occident? Sau cunoasteti persoane care au fost? Sunt multi hoti,cersetori,pesti,prostituate,boschetari etc. romani! Da,romani romani,asta e adevarul. Iar cu tiganii din RO nu va faceti probleme,or sa dispara. Multi s-au mai cizelat,au evoluat,sunt educati etc. Ba mai mult,au inceput sa prospere casatoriile mixte,ceea ce inseamna ca vor fi asimilati in populatia romana cat de curand. E inevitabil. Sa fiu sincer mie mi se pare ca se indrepta tiganii si se prostesc romanii! Asta e trist! Last edited by Raoul; 16.05.2012 at 21:40:07. |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu i-a facut si pe tigani, nu are nimeni dreptul sa le fac ceva rau...daca fac rau, pot plati.....sa mergeti in germania de est...sa vedeti cum va trateaza cei care au ideologii naziste....a esti auslander....sa vezi ce prost te simti....la ei nazisti....la noi mai multe specimene...dar si romanii fac destul rau...nu judeca...ca sa nu fi judecat...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este vorba ca, atata timp cat eu imi cunosc istoria familiei, cu documente, cu date, cu nume, ocupatie, etc., pana pe la 1840, vreme de 6 generatii, imi vine greu sa inghit argumentul cu "tradarea credintei stramosilor" de la unii care probabil nu stiu exact cum il chema pe strabunicul sau ce nationalitate avea. |
|
||||
|
||||
![]()
sa revenim de la stramosi fiecaruia ce au facut, ca toti suntem subiectivi, si lansez din nou intrebarea de pe prima paginea. avem in calendar sau nu?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ceferin...C3%A9nez_Malla |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iarasi cipuri si biometrice | BogdanF2 | Generalitati | 71 | 24.02.2017 07:53:45 |
Tiganii. Care este atitudinea noastra fata de ei? | romandragut | Generalitati | 291 | 20.12.2013 07:33:02 |
Tiganii, eterna plaga romaneasca !!! | guardian knight | Generalitati | 20 | 30.08.2012 23:00:28 |
Imaginea ideala a femeii laice in biserica | sophia | Tinuta in Biserica | 55 | 22.01.2012 06:11:46 |
Ganduri ...iarasi | 14carol06 | Generalitati | 1 | 06.02.2009 17:14:58 |
|