Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.05.2012, 21:16:14
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
1.La nivel mondial, Biserica Catolică este de aprox. 4 ori mai numeroasă decât cea ortodoxă.
2.Domnule, eu îmi cunosc ascendența pe ramură paternă până la jumătatea secolului XIX. Știu cine a fost stră stră stră bunicul, cum l-a chemat, unde s-a născut, unde a slujit ca preot - catolic- și învățător.
1. Asa este.
2. Fara a avea intentia sa fiu necuviincioasa, daca veti merge mai adanc spre cunoasterea stramosilor, s-ar putea sa aveti surpriza ca inainte de 1700 sa-i descoperiti pe toti ca fiind ortodocsi (daca au fost romani ardeleni)...
Reply With Quote
Vechi 16.05.2012, 21:37:02
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Mda,cum se tot deviaza de la subiecte. Hai sa revenim la tigani si la imaginea Romaniei in occident.

Eu am mai spus: ne fac destul de ras si romanii! Ati fost vreodata in occident? Sau cunoasteti persoane care au fost? Sunt multi hoti,cersetori,pesti,prostituate,boschetari etc. romani! Da,romani romani,asta e adevarul.

Iar cu tiganii din RO nu va faceti probleme,or sa dispara. Multi s-au mai cizelat,au evoluat,sunt educati etc. Ba mai mult,au inceput sa prospere casatoriile mixte,ceea ce inseamna ca vor fi asimilati in populatia romana cat de curand. E inevitabil.

Sa fiu sincer mie mi se pare ca se indrepta tiganii si se prostesc romanii! Asta e trist!

Last edited by Raoul; 16.05.2012 at 21:40:07.
Reply With Quote
Vechi 17.05.2012, 10:34:07
philalex philalex is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.05.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

Dumnezeu i-a facut si pe tigani, nu are nimeni dreptul sa le fac ceva rau...daca fac rau, pot plati.....sa mergeti in germania de est...sa vedeti cum va trateaza cei care au ideologii naziste....a esti auslander....sa vezi ce prost te simti....la ei nazisti....la noi mai multe specimene...dar si romanii fac destul rau...nu judeca...ca sa nu fi judecat...
Reply With Quote
Vechi 16.05.2012, 23:24:50
MihaiG MihaiG is offline
Banned

Data înregistrării: 24.04.2012
Locație: Timișoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
2. Fara a avea intentia sa fiu necuviincioasa, daca veti merge mai adanc spre cunoasterea stramosilor, s-ar putea sa aveti surpriza ca inainte de 1700 sa-i descoperiti pe toti ca fiind ortodocsi (daca au fost romani ardeleni)...
S-ar putea sa descopar ca au fost toti musulmani, dar nu despre asta este vorba.

Este vorba ca, atata timp cat eu imi cunosc istoria familiei, cu documente, cu date, cu nume, ocupatie, etc., pana pe la 1840, vreme de 6 generatii, imi vine greu sa inghit argumentul cu "tradarea credintei stramosilor" de la unii care probabil nu stiu exact cum il chema pe strabunicul sau ce nationalitate avea.
Reply With Quote
Vechi 16.05.2012, 23:44:50
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

sa revenim de la stramosi fiecaruia ce au facut, ca toti suntem subiectivi, si lansez din nou intrebarea de pe prima paginea. avem in calendar sau nu?
Vechi 17.05.2012, 11:27:16
MihaiG MihaiG is offline
Banned

Data înregistrării: 24.04.2012
Locație: Timișoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Patrie si Credinta Vezi mesajul
sa revenim de la stramosi fiecaruia ce au facut, ca toti suntem subiectivi, si lansez din nou intrebarea de pe prima paginea. avem in calendar sau nu?
Există. Iată unul dintre ei:

http://en.wikipedia.org/wiki/Ceferin...C3%A9nez_Malla
Reply With Quote
Vechi 17.05.2012, 21:53:17
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
ma refeream la calendarul romanesc( cu exceptia cazului in care domnul Malla e asa de cinstit ca e pomenit international). Ca daca e sa o luam asa e in catolicism sfanta Sara.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Iarasi cipuri si biometrice BogdanF2 Generalitati 71 24.02.2017 07:53:45
Tiganii. Care este atitudinea noastra fata de ei? romandragut Generalitati 291 20.12.2013 07:33:02
Tiganii, eterna plaga romaneasca !!! guardian knight Generalitati 20 30.08.2012 23:00:28
Imaginea ideala a femeii laice in biserica sophia Tinuta in Biserica 55 22.01.2012 06:11:46
Ganduri ...iarasi 14carol06 Generalitati 1 06.02.2009 17:14:58