![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Gogu asta nu face magie mai oameni buni. Are totul pregatit dinainte si complici care il ajuta, plus Pro tv-ul care schimba cadrele atunci cand trebuie, in asa fel incat noi, cei din fata televizoarelor, sa nu vedem ce manevre face "mentalistul" lu' peste.
Daca era mentalist, paranormal sau cum mai vreti voi se ducea prin cazinouri si le lua banii alora, hipnotizandu-i sau citindu-le gandurile. Eu il las pe asta sa ma hipnotizeze, n-o sa reuseasca niciodata pentru ca ce face el se numeste abureala de 2 bani. |
|
|||
|
|||
![]()
Uri Geller e un mentalist foarte cunoscut, care a recunoscut ca are capacitati paranormale si a facut si "minuni" mai mari in afara de indoirea tacamurilor. A acceptat chair sa ii fie testate capacitatile. Iata un articol scurt despre el (site-ul e de paranormal, nu il bagati in seama): http://piramidaenergie.blogspot.com/...-gandului.html
|
|
||||
|
||||
![]()
Sa speram ca Uri Geller va avea doar ganduri pozitive
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 14.05.2012 at 13:04:55. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se spune ca ratinea este barajul pentru influenta ingerilor cazuti. Nu cred ca in ortodoxie exista supraconstient, doar daca se refera la starea de veghe. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce a facut el putea face oricine cu putina cautare pe Internet si o mica investitie + ceva pregatire vizavi de conceperea actului in sine si punerea in scena.
Amuzant e cum unii chiar l-au luat in serios, ori crezand ca are puteri magice ori ca e frate cu necuratul. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca n-are rost sa atenteze nimeni la valorile crestine numai pentru a face loc in sufletele noastre unor desertaciuni. Chiar daca n-ar avea nimic demonic in ele, numerele de iluzionism raman desertaciuni cu care n-are rost sa ne pierdem timpul.
Unele vrajitoare au si icoane pentru a-i convinge pe clienti ca nu se abat prea mult de la credinta crestina. De ce oare? Ca sa-i insele pe cat mai multi. Acest topic chiar isi propune sa promoveze astfel de practici? Vad ca unii au devenit chiar insistenti. Lasati-o mai moale, fratilor. Cine doreste n-are decat sa se duca la spectacole de iluzionism si magie! Sa se duca sa ceara si binecuvantare de la cei mai induhovniciti ca noi, cei care nu suntem de acord cu asa ceva. Last edited by antoniap; 14.05.2012 at 21:10:41. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
![]() PS pana la urma cum functioneaza acel quantum bender? Ce e de fapt? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Singura problema este daca Gog foloseste mentalismul sau doar iluzionismul, adica trucuri folosite de iluzionisti. Am aratat si eu ca in unele cazuri sunt trucuri (citirea cu agrafa, indoirea monedei, probabil si lingurile), dar acestea nu tin de hipnoza si sugestie. Acum Gog poate vrea sa dea doar impresia ca face sugestie si hipnoza si de fapt sa fie doar trucuri. Iata aici e evident ca vrea sa aplice sugestia (sau hipnoza), sau vrea sa dea impresia ca o face: http://www.youtube.com/watch?v=zhuh89_jV1c E vorba de secventa cand vorbeste cu Mihai Petre, face niste miscari cu mainile si apoi spune acum si pocneste din degete. La face si in semifinale tot cu ghicirea unui numar, face exact la fel cu un spectator. Acestea sunt tipice pentru hipnoza/sugestie. La aceste tehnici paranormale uunui subiect ii este indusa o transa (in cazul hipnozei) si apoi acela face ce i se sugereaza. La sugestie mentala nu e nevoie de o transa care se observa, ci de un scurt moment in care se spune sugestia. Asadar poate el vrea doar sa para ca induce o hipnoza/sugestie, dar in realitate sa n-o faca si sa fie doar un truc de iluzionism. Dar adevarul e ca se poate face. E posibil sa o si faca, pentru ca am arata ca pe blogul lui avea un articol despre hipnoza, deci nu e in afara de acest subiect. Daca a facut doar iluzie e bine pentru el, si merita si premiul. Daca foloseste mentalismul nu e prea bine. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In schimb cunoscut tot un fel de mentalist, doar ca era mai implicat in paranormal, nu se juca doar cu spectacole de iluzionism. In direct la televiziunea ungara (daca imi amintesc bine, am citit asta demult) a prezis cu putin inainte de a fi date rezultatele (deci nu se mai putea paria) toate numerele la loto. Era deja foarte bogat din ceea ce facea, nu mai conta sa castige la loto. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|