![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Curiozitatea ti-a fost starnita din moment ce ai participat la un spectacol de iluzionism. Daca merg la "Romeo si Julieta" stiu sigur ca actorii nu mor pe scena, in ciuda aparentelor, la fel cum, daca merg la un spectacol de levitatie, stiu ca artistii nu leviteaza la propriu, ma astept la un show regizat. Cum o fac? Nu stiu, nu poti sa-ti dai seama pe loc ca de aceea e "iluzie vizuala". Poate daca privesti dintr-un anumit unghi, insa sunt si ei atenti ca spectatorii sa vada pe o singura directie, nu pun niciodata scena in mijlocul lor, caz in care pozitiile observatorilor ar fi diferite si unii ar putea sa-si dea seama. Citat:
Citat:
Catalin2: s-a explicat si momentul cu "ghicitul" raspunsurilor date de jurati. A schimbat plicul sigilat, cu unul din masa adusa de tipul acela cu alb, care nu era la inceput pe scena. ![]() Fii atent la film:http://www.youtube.com/watch?v=Ir4aBCnWowg Min. 00:01 – nu apare masa aia pe scena, sunt doar cele doua scaune si masa din spate pe care e acel aparat. Min. 00: 22- ii intreaba pe jurati ce se afla in servieta iar acestia raspund. Min 08:13- apare tipul cu masa aceea, iar la min.9 Gog pune plicul din servieta pe ea. Acuma, de ce n-a deschis servieta direct si a avut nevoie de o masa pe care sa puna plicul? :) ca sa-l schimbe, evident, iar timp de 8 minute, complicele a avut timp berechet sa scrie raspunsurile juratilor pe o foaie. Last edited by ioanna; 14.05.2012 at 09:44:32. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|