![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Tu Doamne care esti viu si spui caTe afli in tot locul.tu care ai fost cindva de virstra mea,ajuta-ma sa te inteleg,ajuta-ma sa te urmez,sa te fac cunoscut si altora,sa te iubesc.in ciuda nepriceperii mele,te astept in orce clipa.toata iubirea care voi fi in stare sa o storc din inima mea,incina-Ti-o-voi Tie.tie celui ce ai fost rastignit.tu care ai fost chinuit pentru iubirea ce ne-ai purtat.tie care acum ma coplesesti cu toata strasnicia netarmuritei tale iubiri.ci faca-se voia Ta precum in cer,asa si pe pamint.O!Tu Fintina de viata lina!"te doresc si te astept sa vi ca sa te vad cit esti de stralucitor si Bun. Vino Doamne IIsuse"
|
|
|||
|
|||
![]()
uite vezi nu ai vrut sa ma asculti de la-nceput, ai jucat rumba pe acii si deja produci deranjamente in retea, cu toata "siceritatea" ta cum iti place sa ii spui.
|
|
|||
|
|||
![]()
mai greseste omu aline,dar fiind un forum crestin nadajduim sa fim si iertati nu-i asa?daca ne cerem iertare....si mai e si oboseala la ora asta....
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
rezultate triplu test | Mirela0110 | Generalitati | 6 | 11.11.2010 13:01:12 |
Dialogul ,intre sinceritate si viclenie | flying | Generalitati | 3 | 08.06.2010 23:30:04 |
Un nou test sangvin detecteaza cancerul cu sase ani înainte de formarea tumorilor | absolutep0wer | Generalitati | 7 | 08.06.2010 19:58:39 |
|