Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.05.2012, 23:32:10
mihaila_alin
Guest

Implicit rugaciunea sf.m.m eustatie

Tu Doamne care esti viu si spui caTe afli in tot locul.tu care ai fost cindva de virstra mea,ajuta-ma sa te inteleg,ajuta-ma sa te urmez,sa te fac cunoscut si altora,sa te iubesc.in ciuda nepriceperii mele,te astept in orce clipa.toata iubirea care voi fi in stare sa o storc din inima mea,incina-Ti-o-voi Tie.tie celui ce ai fost rastignit.tu care ai fost chinuit pentru iubirea ce ne-ai purtat.tie care acum ma coplesesti cu toata strasnicia netarmuritei tale iubiri.ci faca-se voia Ta precum in cer,asa si pe pamint.O!Tu Fintina de viata lina!"te doresc si te astept sa vi ca sa te vad cit esti de stralucitor si Bun. Vino Doamne IIsuse"
Reply With Quote
Vechi 08.05.2012, 23:41:11
mihaila_alin
Guest

Talking nicalaie,nicalaie

uite vezi nu ai vrut sa ma asculti de la-nceput, ai jucat rumba pe acii si deja produci deranjamente in retea, cu toata "siceritatea" ta cum iti place sa ii spui.
Reply With Quote
Vechi 08.05.2012, 23:49:45
nicolae44 nicolae44 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2012
Locație: brasov
Religia: Alta confesiune
Smile

mai greseste omu aline,dar fiind un forum crestin nadajduim sa fim si iertati nu-i asa?daca ne cerem iertare....si mai e si oboseala la ora asta....
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
rezultate triplu test Mirela0110 Generalitati 6 11.11.2010 13:01:12
Dialogul ,intre sinceritate si viclenie flying Generalitati 3 08.06.2010 23:30:04
Un nou test sangvin detecteaza cancerul cu sase ani înainte de formarea tumorilor absolutep0wer Generalitati 7 08.06.2010 19:58:39