aline e un paradox in prozelitismul nostru sa zicem al fiecaruia.iti dau un ex. un pastor de la organizatia martorii lui yehova a venit la mine asa am convenit sa discutam. eu chiar am postit o zi ca sa iasa un rezultat caci cu ei n-o scoti la capat ca-s indoctrinati saracii rau de tot.el ma intreba si eu raspundeam a fost ff interesant...dar Domnul i-a inchis gura l-a prins in siretlicurile lui si n-a mai avut ce sa zica sa dovedeasca e mult de povestit.......... si dupa cateva zile pt ca aveau program de circulat a venit sotia lui si am intrebat-o parca ma durea inima pt ea spuneti-mi ce-mi oferiti?eu am primit de la Domnul iertare, viata vesnica,bucurie mi-a dat copii destui ,aveti ceva mai bun de oferit???sa stii ca n-a mai zis nimic eu stiu ce cred aline si cred ceea ce zic.Fie ca Domnul sa ne dea aceasta garantie, aceasta nadejde care nu insala,nu o speranta de 99% ci certitudinea credintei.o viata curata intareste credinta aceasta ,dar trebuie sa primesti aceasta credinta nu te nasti cu ea chiar daca stii biblia pe de rost intelegi aline??tu ai primit-o de la Domnul sau ce credinta ai sau de unde o ai?ti-ai format-o singur?nu e cumva doar o cunostinta sau o recunoastere a ceva?credinta e minunea pocaintei.cand apostolii au facut minuni si erau supraincantati Domnul ce le-a zis?bucurati-va mai degraba ca numele voastre sunt scrise in ceruri.e un har sa crezi ca esti scris in cer asta-i credinta vie si o poate avea oricine Domnul sa te binecuvanteze si noapte buna
|