Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.05.2012, 13:37:09
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Vor primi, nu isi vor induce, nu forteaza ceea ce e natural prin staruinta de a primi "vedenii" si alte daruri ... e o diferenta.
Desigur ca nu se forteaza si nu se induce. Nu ai cum sa fortezi darurile lui Dumnezeu. Cei care fac asa se autoamagesc.

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
D-na Doriana, o rugăminte: am avut o discuție, pe alt thread, cu Joydivision, și vă rog să ne aduceți o lămurire: Biserica d-vs. agreează așa numita "teologie a prosperității" ? Se predică la d-vs. în adunare această învățătură ?
Nu am auzit asa ceva pe la noi, domnule Mihai. Doar prin America si ceva biserici carismatice din Romania. In ce o (il) priveste pe Joy, am ceva sa ii spun:

Vreo 300 de mesaje ai fost cumintel si nu te-ai luat de penticostali, sa nu te deochi... Te-ai abtinut foarte bine. Ar fi bine sa ramai la cultivatul florilor si alte chestii feminine, caci te aranjeaza mai bine.

In ce ma priveste, as vrea sa discut mai mult principiile si nu cultele. Mi se pare mai frumos asa.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 08.05.2012, 13:41:56
JoyDivision JoyDivision is offline
Banned

Data înregistrării: 10.04.2012
Locație: Chicago, IL
Implicit

Citat:
Ce "vedenii" au avut membri bisericii d-voastra parohiale si cine le-a talmacit?
n-am auzit sa aiba vedenii, dar orice e posibil.

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Vreo 300 de mesaje ai fost cumintel si nu te-ai luat de penticostali, sa nu te deochi... Te-ai abtinut foarte bine. Ar fi bine sa ramai la cultivatul florilor si alte chestii feminine, caci te aranjeaza mai bine.
????!!!!!
Reply With Quote
Vechi 08.05.2012, 13:46:30
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de JoyDivision Vezi mesajul
n-am auzit sa aiba vedenii, dar orice e posibil.
Nu neg darurile Sf. Duh, insa cred ca multi traiesc o iluzie.
Citat:
????!!!!!
Era un apropo subtil sa nu-l mai judeci pe fratele tau ucenic, ca destul il judecam noi si-l batem la cap, tocmai pt. ca a fost ortodox :) Noua poate ne e mai greu sa-i intelegem alegerea, insa tu ar trebui sa o faci.

Last edited by ioanna; 08.05.2012 at 13:53:53.
Reply With Quote
Vechi 08.05.2012, 13:54:39
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Implicit

Citat:
Nu neg darurile Sf. Duh, insa cred ca multi traiesc o iluzie.
Aici aveti mare dreptate... Total de acord.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 08.05.2012, 14:00:58
JoyDivision JoyDivision is offline
Banned

Data înregistrării: 10.04.2012
Locație: Chicago, IL
Implicit

Citat:
Era un apropo subtil sa nu-l mai judeci pe fratele tau ucenic, ca destul il judecam noi si-l batem la cap, tocmai pt. ca a fost ortodox :)
a, am inteles...ii cer iertare pe aceasta cale!

dar...cu totii stim ce se spune despre papa in toate cultele neoprotestante, deci cum poti sa vii si sa spui, neoprotestant fiind, ca papa e unsul Domnului? asta e un fel de tradare...
da...
am fost rautacioasa atunci...totusi. ((
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
rezultate triplu test Mirela0110 Generalitati 6 11.11.2010 13:01:12
Dialogul ,intre sinceritate si viclenie flying Generalitati 3 08.06.2010 23:30:04
Un nou test sangvin detecteaza cancerul cu sase ani înainte de formarea tumorilor absolutep0wer Generalitati 7 08.06.2010 19:58:39