![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
-da (parintele Paisie Aghioritul a zugravit in cuvinte extrem de simple dar atat de sugestive imaginea:""În America au mers oameni din diferite locuri. Fiecare a adus cu el peticul său și astfel s-a făcut acolo un covor din petice. În Comunitatea Europeana însă, țările care intră sunt covoare gata țesute. Iar aceste covoare, oricât ai încerca să le unești, niciodată nu se vor putea potrivi."") -da (""“Eram cu Parintele Arsenie si l-am intrebat: „Ce sa facem Parinte, ca acum este foarte rau”. Parintele zice: „Va veni si mai rau”......“Zicea Parintele Arsenie, parca pentru toti romanii: „Imi pare rau de voi ca sunteti slabiti in credinta. Veti cadea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu va fie frica pentru a va salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt ingaduite de Dumnezeu, Care este tovarasul de drum al fiecaruia, de la nastere pana la moarte. Vor cadea si cei alesi. Imi pare rau ca sunteti cei de pe urma. Va vor cerne. Vor pune impozite, taxe si alte ingradiri. Vor lua totul!”."") http://www.youtube.com/watch?v=oApFE...re=context-gfa Last edited by Adriana Cluj; 01.05.2012 at 21:23:39. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Va indemn, dar fratilor crestini, inainte de toate, sa facem rugaciuni, cereri, mijlociri, multumiri pentru toti oamenii, pentru presedinte, pentru noul prim-ministru, pentru noul guvern, pentru parlament si pentru toti cei ce sunt inaltati in functii de stat sau de conducere, ca sa putem duce astfel o viata pasnica si linistita, cu toata evlavia si cu toata cinstea.
Lucrul acesta este bun si bine primit inaintea lui Dumnezeu, Mantuitorul nostru, care voieste ca toti oamenii sa fie mantuiti si sa vina la cunostinta adevarului. Si asa sa fim gasiti, mijlocind inaintea lui Dumnezeu pentru poporul acesta si pentru conducatorii lui. Last edited by ucenic; 02.05.2012 at 09:49:40. |
|
|
||||
|
||||
|
Măi nenea ucenic, dumneata ai avea dreptate dacă cei care-s unsi conducători ar lucra pentru poporul care i-a pus acolo unde i-a pus, cu voia lui Dumnezeu. Dar câtă vreme președintele și guvernele de prin 2008 până acum au dus o politică împotriva neamului, dă-mi voie să aleg pentru care dintre conducători o să mă rog.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Pot spune că nu sunt pdl-ist, dar oricum n-are nici o relevanță și importanță ce sunt.
Cert este că cu greu poți găsi un guvern care să fi disprețuit mai mult legea și națiunea pe care ar fi trebuit s-o administreze.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar hoti, sfidatori, prosti, aroganti si incompententi ca astia nu au fost niciunii! Atata incompetenta si ticalosie, ura si dispret fata de acest popor la un loc, nu am mai vazut. Pana acum sunt campioni. Last edited by Adriana Cluj; 02.05.2012 at 23:06:26. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Un crestin, mai inainte de orice, incepe cu o ruga inaintea Tatalui sau Ceresc. Daca Hristos ne cere sa biecuvantam si sa ne rugam pentru vrasmasii nostri, cu atat mai mult se asteapta sa o facem pentru conducatorii nostrii, pentru cei inaltati in dregatorii. Biserica lui Hristos nu ridica pumnul si nici glasul catre conducator ci mai degraba ridica inima catre Cer pentru acesta. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| CIA a colaborat in 1960 cu Mafia din SUA spre a asasina pe Fidel Castro | mihailt | Generalitati | 13 | 08.01.2013 13:56:35 |
| Ploaia rosie din Kerala, India | Florin-Ionut | Teologie si Stiinta | 2 | 28.06.2011 15:58:18 |
| De ce Sfintii Evanghelisti nu au cruce rosie? | Marius22 | Reguli in Biserica | 0 | 15.11.2010 18:05:16 |
| Trebuie sa terminam cu mafia din cimitire | ionut_marcel | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 20.10.2006 19:15:57 |
|
|