![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Va indemn, dar fratilor crestini, inainte de toate, sa facem rugaciuni, cereri, mijlociri, multumiri pentru toti oamenii, pentru presedinte, pentru noul prim-ministru, pentru noul guvern, pentru parlament si pentru toti cei ce sunt inaltati in functii de stat sau de conducere, ca sa putem duce astfel o viata pasnica si linistita, cu toata evlavia si cu toata cinstea.
Lucrul acesta este bun si bine primit inaintea lui Dumnezeu, Mantuitorul nostru, care voieste ca toti oamenii sa fie mantuiti si sa vina la cunostinta adevarului. Si asa sa fim gasiti, mijlocind inaintea lui Dumnezeu pentru poporul acesta si pentru conducatorii lui. Last edited by ucenic; 02.05.2012 at 09:49:40. |
|
|
||||
|
||||
|
Măi nenea ucenic, dumneata ai avea dreptate dacă cei care-s unsi conducători ar lucra pentru poporul care i-a pus acolo unde i-a pus, cu voia lui Dumnezeu. Dar câtă vreme președintele și guvernele de prin 2008 până acum au dus o politică împotriva neamului, dă-mi voie să aleg pentru care dintre conducători o să mă rog.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Pot spune că nu sunt pdl-ist, dar oricum n-are nici o relevanță și importanță ce sunt.
Cert este că cu greu poți găsi un guvern care să fi disprețuit mai mult legea și națiunea pe care ar fi trebuit s-o administreze.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar hoti, sfidatori, prosti, aroganti si incompententi ca astia nu au fost niciunii! Atata incompetenta si ticalosie, ura si dispret fata de acest popor la un loc, nu am mai vazut. Pana acum sunt campioni. Last edited by Adriana Cluj; 02.05.2012 at 23:06:26. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
E o regula nescrisa a ultimilor 20+ ani de guvernare. Cu schimbare sau fara din rau in tot mai rau. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pai cam asa s-a intamplat, tot ce-a venit dupa a fost mai rau ca inainte! Macar de s-ar limita furaciunea, acolo pe la 10-15%, acu' e fifty-fifty (dupa binecunoscuta porecla a unui primar de-al Clujului!!) or poate intre timp a ajuns chiar sixty-fourty !!!! E nevoie de altfel de oameni, altfel ne ducem de rapa de tot! Si ne ducem sigur. Macar un pic de frica de Dumnezeu sa aibe! dar.....nu trag nadejde... Last edited by Adriana Cluj; 03.05.2012 at 18:15:49. |
|
|
|||
|
|||
|
Un om pe care l-as fi vrut in guvern, Iulian Iancu: http://hydepark.ro/articol/articol/d...iancu-832.html ... basme..... n-are loc de ciocoi
Intre multi altii pe care nu-i agreez se situeaza pe un loc fruntas Corlateanu, de care nu pot sa nu-mi amintesc cat se straduia sa-l imite pe Adrian Nastase in 2004 (inclusiv mimica) cand inca acesta era pe val. Last edited by Adriana Cluj; 03.05.2012 at 19:10:39. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| CIA a colaborat in 1960 cu Mafia din SUA spre a asasina pe Fidel Castro | mihailt | Generalitati | 13 | 08.01.2013 13:56:35 |
| Ploaia rosie din Kerala, India | Florin-Ionut | Teologie si Stiinta | 2 | 28.06.2011 15:58:18 |
| De ce Sfintii Evanghelisti nu au cruce rosie? | Marius22 | Reguli in Biserica | 0 | 15.11.2010 18:05:16 |
| Trebuie sa terminam cu mafia din cimitire | ionut_marcel | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 20.10.2006 19:15:57 |
|
|