![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cei de la Antena e normal sa fie optimisti si sa invite oameni cu pareri asemanatoare dar daca ne uitam in urma la anii care s-au scurs de la revolutie nu cred ca eu pot fi optimist. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. apoi sunt convinsa, doar au si ei o culoare 3. despre optimism, daca citesti postarile mele, vei vedea ca stau la fel... nici o speranta Insa azi, vorba ioannei, nu pot sa nu am o mica satisfactie ca incep sa pice astia..prea ne-au ras in nas.... daca as fi vazut o urma de omenie, o urma de compasiune, eu as fi acceptat taierile altfel, sa zicem ca e nevoie de sacrificiu, sunt de acord daca trebuie facut, il facem.... dar sa vad ca ne rad mereu in nas, fara nici o mila...prea multa sfidare. Si n-am zis tot. cum am scris mai sus as vrea alegeri mai dese, sa nu se invete asa de tare la furat.. Last edited by Adriana Cluj; 27.04.2012 at 22:18:01. |
|
|||
|
|||
![]()
Adriana eu nu ma refer la oamenii simpli, dar sant oameni pe lumea asta carora le place foarte mult sa se joace cu foarfeca pe harta altor tari.Din motivul asta cred ca este mai bine sa avem o formatiune in parlament decat niste oameni care vor sa-i conduca pe altii in afara parlamentului.Asa vad eu lucrurile, eu cred ca faptul ca in martie 90 s-a stins foarte repede conflictul din Tg Mures a fost o minune daca privim ce s-a intamplat in Iugoslavia sau Cehoslovacia si daca ne uitam la ce politicieni slabi am avut noi.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne fii laudat, ca pana acum nu s-au atins de noi! Vorba parintelui Paisie: sangele e cald inca (in Ardeal) |
|
|||
|
|||
![]()
Toti sunt doar niste gunoaie de membri ai serviciilor secrete si societetilor de initiati, care fac teatru politic spre prostirea "fraierilor". Intr-o lume normala ar fi procesati, si asta fara asomare sau anestezie, ca faina proteica pentru ingrasamant sau hranirea pestilor din iazuri. Eu nu consider fiinte umane pe cei care sunt agenti naimiti ai oricui, numai ai propriului popor, nu. Au atata sange si lacrimi pe maini, incat cred ca si ingerii sunt socati.
Ah, am uitat, crestinul este victima ca vocatie, dupa unii. Nu are dreptul/nevoia sa lupte pentru o lume mai buna. Totul este ovinizarea umanitatii, adica translatia ei spre o specie destinata permanentei jertfe, proces inceput acum doua mii de ani. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atitudinea de forță pe care o dorești nu poate decât să eșueze, așa cum au eșuat atâtea mișcări sau războaie care au adoptat eticheta de creștine. Citat:
E normal să nu ne placă să fim manipulați, imbecilizați, folosiți în toate chipurile de lacomii lumii. Totuși, cred că trebuie mers mai adânc, la sursa răului, pentru că lăcomia, viclenia, manipularea, interesele meschine nu sunt apanajul organizațiilor masonice; ele se întâlnesc la tot omul aproape, însă devin, e adevărat, mai periculoase, puternice și evidente atunci când se organizează. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai tocmai asta e, frate Priceputu: nu suntem termite, sa avem caste-lideri si caste-sclavi (vorba vine!). Eu nu ma consider oaie, si banuiesc ca nici fratia ta nu te privesti ca atare. Asupra trupului tau, mintii tale, casei si familiei tale, ai toate drepturile, desigur insa in spiritul credintei. NU suntem oi care sa se adune mecanic cand ordona pastorii, unde vor ei. Una sunt principii Bisericii, adica adevaratii pastori la care S-a referit Isus, si alta "pastorii" infami, lupii bipezi care ne conduc. Problema cu oile e ca sunt, pragmatic vorbind, finte de consmat, iar spiritual, fiinte de jertfa. Odata ce Fiul S-a jertfit, o singura data si de ajuns pentru toti, toate si tot timpul, ce si cine ar mai fi de jertfit? Si mai ales cui? Exista ceva numit inginerie a religiilor. Suna cinic, asa-i? ei bine, e ceva de care se folosesc subumanii bogati ai acestei planete, demult, recent si acum, pentru a insera in gandirea maselor diverse idei cu forta de inocul pentru a le servi scopurile. In natura si Biserica, ambele ierarhii sistemice, facute de Cel Care este El Insusi Creator si Cap al oricarei ierarhii cosmice, da, admit ascultarea, teoretic fara rezerve. Insa in societate...e vital un feedback, si acesta inseaman ca abuzului i se poate opune si trebuie sa i se opuna, revolta. Ideea de a vrea sa conduci pe altii mi se pare o monstruozitate a egoului neinfranat. Iar cea de a vrea sa fii condus, este semnul unei efeminari spirituale, si nu numai. Sunt sigur ca, si fratia ta, si noi toti, in fata unei situatii critice am lasa balta mistica hegeliana a statului si/sau falsa smerenie, si am pune mana pe...ceva contondent. :D Asta e, sunt genul de sceptic care nu crede in autoritatea fara baza spirituala. Faptul ca un sistem social functioneaza nu inseamna neaparat ca bucura voia Domnului si sufletul omului....dimpotriva! Scuze profunde pentru quasi-off-topic! |
|
|||
|
|||
![]()
Ioi, boc vrea la primaria Cluj... poate face si el 0.5%...astia acasa nu stiu sa stea? poate gaseste ceva de cosit, de taiat cu securea...
numai tot asa ca paduchele in frunte? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De parca, lumea asta e bleaga, nu indracita, s-o poate conduce o mana de insi,ca pe o masina, unde vor ei ...!!! Ha,ha,ha !!! |
|
||||
|
||||
![]()
domnul Emil boc, a fost singurul primar, in mandatul caruia am simtit pentru prima data ca se misca lucrurile in Cluj-Napoca !
o fi avand acumulate o serie de greseli,erori (desi ne-a trecut criza si acuma noi dam cu pietre in el daca ne vdem din apa pe mal,bine-mersi !!!) insa, la nivelul administratiei locale cred ca ,pentru Cluj e inbatabil,fac pariu ca va castiga detasat ! Pe un vot, deja se poate baza ! Am zis ! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 18:31:25 |
Cine are nevoie | laurschepsis | Umanitare | 2 | 24.02.2011 23:01:53 |
Cine stie? | Adriana Cluj | Generalitati | 2 | 26.08.2010 21:36:05 |
Cine stie? | KKokos | Generalitati | 2 | 02.12.2009 18:24:33 |
Eu cu cine votez? | ClaudiuT | Stiri, actualitati, anunturi | 81 | 02.08.2009 23:22:27 |
|