![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
oricum ar fi, la noi tot pusca iese!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă nu v-a plăcut geniul binelui atunci vine iarăși pe metereze cosașul Domnului ca să mai taie din deșertăciuni... Da-da, taie din ele dă-le dracului. E bună gluma, haz de necaz, păcat că-ngrașe. Și or să-l suspende iară pe Traian tot așa cum l-au suprimat pe Decebal... iar Blaga o să-l desemneze pe Ponta că și așa e mare negociator, ceva gen Hrebenciuc sau cam ca socrul lui Ponta, că dacă nu vrea îl suspendă și pe Blaga și atunci ajung 'băieții deștepți' la mâna lui Roberta. Superb! Pe ea însă n-o mai pot suspenda că intrăm în alegeri anticipate, iar dacă o suspendă și pe ea...... speculez aiurea căci mai înainte vor schimba șeful senatului demis de popor prin referendum... și o să-l pună pe Rușanu care îl va desemna însfârșit pe Ponta, doar că maimuțica chinezească nu va putea face pasul ca să-l asculte pe Iliescu și va ceda locul lui Mazăre... și gata, vom dansa toți cu toate păunițele de la Rio, fericire generală. Last edited by vsovivi; 27.04.2012 at 17:41:37. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
(Un fel de Ostap Bender, mare maestru al combinatiilor.) |
|
||||
|
||||
![]()
Adriana, eu cred ca Basescu il va propune din nou pe Ungureanu, am asa un feeling :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da'si ponta pare mai infoiat de doua ore incoace! teoria mea, din pacate: tot pusca..... (bancu nu-l mai stiu, e ala cu fabrica de biciclete, stiu doar concluzia... mai am un banc la care nu-i mai stiu continutul ![]() ![]() Last edited by Adriana Cluj; 27.04.2012 at 17:58:48. |
|
|||
|
|||
![]()
pentru ca o durea burta, asa a zis udrea........
penibiliiiii!!! Edit: si pe cotoi il dor dintii, a dat brusc boala-n ei... Offf, vai de noi....... Last edited by Adriana Cluj; 27.04.2012 at 19:20:10. |
|
|||
|
|||
![]()
Ultimul zvon la tv: ponta premier.........
Romania= scena unui trist spectacol.... blanculescu cred ca-si rupe buletinul acum... nu intra nici in guvernul asta, si cat s-a straduit el sa nu supere nici pe unii, nici pe altii, n-a mai avut rabdare doua luni.... (N-am uitat limba romana daca scriu cu litere mici, numele mici...azi nu pot sa le scriu altfel, daca mai scapa cate unul e din eroare) Last edited by Adriana Cluj; 27.04.2012 at 19:43:16. |
|
||||
|
||||
![]()
Dom' basescu ii genial, da, genial bre. Si'a cumparat linistea lu' el si a dat si'n temelia lu' usl(a), "comandou' lu' salvarea lu' patria mea".. Bre, a dat trii lovituri c'o singura mana, bre, cu aia dreapta bre...A pocnit pe ovreii in moalele lu' capu', pe usl'ist i'a sinucis, si pe domnia lu' el s'a acos di decesu' politichic.
Brava lu' el, mare dom'le, mare..in micia lu' el. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Intarzierea=negocierea
Da' ii numa' inceputu'. Inceputu' sfarsitului lui. Nici astia nu or ramane datori. Nu victoras. Ca el e cu scheletu-n dulap... mai sunt si alti tartori. Scriu si io ca matale, bre. Edit: Oajdea, cel de la Iasi a votat cu o bomboana !!! Last edited by Adriana Cluj; 27.04.2012 at 20:49:57. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 18:31:25 |
Cine are nevoie | laurschepsis | Umanitare | 2 | 24.02.2011 23:01:53 |
Cine stie? | Adriana Cluj | Generalitati | 2 | 26.08.2010 21:36:05 |
Cine stie? | KKokos | Generalitati | 2 | 02.12.2009 18:24:33 |
Eu cu cine votez? | ClaudiuT | Stiri, actualitati, anunturi | 81 | 02.08.2009 23:22:27 |
|