Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.04.2012, 11:39:18
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Claudiuzara Vezi mesajul
ar fi de folos ca preotii sa explice care este structura omului, ce este sufletul, cine suntem, unde mergem, care este rostul nostru etc., in cuvinte care pot fi pricepute de minte.
Preoții fac acest lucru cu precădere la predică. Marea majoritate a ce am învățat vine nu din cărți, ci din viu grai: ascultând cu atenție predicile. Chiar și acum, când am depășit etapa unor cunoștințe fundamentale, încă descopăr multe lucruri noi la predică. Preoții au un dar minunat de a arunca mereu o lumină nouă, cu toate că pericopele biblice sunt, an după an, aceleași.
Deci, părerea mea e că, dacă cineva spune că nu a înțeles "ce este sufletul, cine suntem, unde mergem, care e rostul nostru", acela nu și-a îndeplinit datoria de a merge duminică de duminică la slujbă, ori, dacă a fost, în timpul predicii se lega la șireturi.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Fără dragoste, viața nu are sens! - Un text minunat laurastifter Generalitati 7 27.07.2011 22:09:55
Nu mai are sens Dumitru73 Moaste 46 20.01.2011 11:25:32
Invierea LapetiteMoc Generalitati 6 04.04.2010 19:10:29
invierea mortilor alexandru_marcu95 Generalitati 14 19.12.2009 17:30:29
Invierea la manastire catalinabalhui Stiri, actualitati, anunturi 0 15.04.2009 08:56:17