Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.03.2012, 18:45:06
penticostalul penticostalul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.06.2011
Locație: Intru ceruri, în Hristos Iisus
Religia: Protestant
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
domnul "penticostal" trebuie sa raspunda la 2 intrebari, haideti sa-l lasam sa dea raspuns (monosilabic la fiecare, da sau nu).
Raspunsuri:
- Nu, nu-mi fac semnul crucii cand ma inchin. Daca altcineva doreste sa-si faca semnul crucii cand se inchina mi se pare OK.
- Da, pazesc cele zece porunci. Porunca a patra este un pic cotroversata in crestinism. Eu pazesc duminica. Dar cred ca si cei care pazesc duminica si cei care pazesc sambata pot fi crestini adevarati.

Mai ai dreptul la o intrebare. Pune te rog o intrebare mai grea.
Gandeste-te si tu un pic, nu actiona impulsiv.
Tu vrei sa demasti ce ticalosi sunt penticostalii. E timpul tau: daca pui o intrebare cu schepsis, iti pot atinge scopul in mod elegant. Pana acum, cu mizeriile si minciunile ordinare cu care te-ai prezentat doar ti-ai facut anti-reclama.

Hai, astept...

Last edited by penticostalul; 27.03.2012 at 18:48:46.
Vechi 27.03.2012, 18:58:46
grasu77 grasu77 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.06.2011
Locație: Brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
- Da, pazesc cele zece porunci. Porunca a patra este un pic cotroversata in crestinism. Eu pazesc duminica.
De fapt, pazesti cele 9 porunci. Nu poti respecta porunca a patra (referitoare la ziua a saptea) pazind ceea ce toata crestinatatea stie ca este ziua intaia (duminica). In fata lui Dumnezeu conteaza mult atitudinea inimii: de ascultare sau de impotrivire. Dar, asta este o problema intre tine si Dumnezeu. Eu nu am de unde sa stiu ce este in inima si mintea ta.
Vechi 27.03.2012, 21:04:42
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
Raspunsuri:
- Nu, nu-mi fac semnul crucii cand ma inchin. Daca altcineva doreste sa-si faca semnul crucii cand se inchina mi se pare OK.
- Da, pazesc cele zece porunci. Porunca a patra este un pic cotroversata in crestinism. Eu pazesc duminica. Dar cred ca si cei care pazesc duminica si cei care pazesc sambata pot fi crestini adevarati.
Asta am vrut sa scot in evidenta, ca nu ai nimic clar in cap, numai confuzii, adica nu-ti faci semnul crucii dar daca altii isi fac, nicio problema, tu tii duminica celalalt poate tine sambata, care-i problema? cand te-am intrebat daca fenomenul "slain in the spirit" este produs de Duhul Sfant, ai zis ca nu stii, ca nici nu te intereseaza, ba chiar te-ai uitat mirat cum de cineva isi pune astfel de probleme "neimportante"! Pentru tine esentialul este sa iasa bani din ceea ce faci! Esti unul dintre cei mai periculosi oameni, apostolul Pavel s-ar rusina cu unul ca tine ! Nu ai niciun Duh Sfant, de asta fii sigur. Cine are Duhul nu se comporta in felul asta ! Pentru tine crestinismul este ceva difuz, echivoc, haotic, imprecis, nedefinit, neclar, nelamurit, neprecis, obscur, vag. Tot ceea ce ai scris, cu privire la invataturi, este ambiguu. Zici ca faci asa, dar se poate si altfel, daca celalalt are alta parere, e bine si asa etc.etc. Apostolii nu aveau o astfel de atitudine.
Vechi 27.03.2012, 21:06:03
Banned

Implicit

Cum suna porunca a 4-a, despre care ziceai ca e "un pic" controversata? Hai ca o lamurim imediat.

Ai spus ca tu respecti cele 10 porunci ! Daca le respecti sunt convins ca le ai pe undeva scrise. Te rog sa postezi continutul poruncii a 4-a.
Vechi 27.03.2012, 22:21:08
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
Daca le respecti sunt convins ca le ai pe undeva scrise. Te rog sa postezi continutul poruncii a 4-a.
Ma rogi dar eu nu dau curs tuturor rugamintilor.
Raspunsul este: nu, nu postez porunca a 4-a.

Iti repet, mai ai dreptul la o intrebare, daca vrei sa o pui, pune-o!
Daca nu, valea!
Vechi 27.03.2012, 22:31:13
Banned

Implicit

Citat:
Ma rogi dar eu nu dau curs tuturor rugamintilor.
Raspunsul este: nu, nu postez porunca a 4-a.

Iti repet, mai ai dreptul la o intrebare, daca vrei sa o pui, pune-o!
Daca nu, valea!
devii deja nervos, observ...ai necaz pe profetul de carton ca nu te lasa sa-ti faci mendrele !

o postez eu:
la EXOD 20:8

KJV with Strong's
Remember the sabbath day to keep it holy

הַשַּׁבָּ֖֜ת
hač·čab·bāṯ

Latin: Biblia Sacra Vulgata
memento ut diem sabbati sanctifices

si mai incolo spune foarte clar,
la EXOD 20:10
Dar ziua a șaptea este ziua de odihnă închinată Domnului Dumnezeului tău
------------------------------------------------------------------
Deci trebuie sa inchini lui Dumnezeu ziua a saptea care e sabatul.
Insa,
Duminica este prima zi a saptamanii !

Luca 24:1 În ziua întâi a săptămânii, femeile acestea, și altele împreună cu ele, au venit la mormânt dis-de-dimineață și au adus miresmele pe care le pregătiseră.

Cand a fost rastignit Isus? vineri ! si cand a inviat? 3 zile mai tarziu, adica intr-o duminica. Cum numeste Biblia ziua de duminica? "ziua intai".
ACESTEA SUNT LUCRURI ELEMENTARE !!!

Tu inchini lui Dumnezeu ziua intai si nu ziua a saptea !

Cum poti sa-ti inveti enoriasii pe care-i ai, asemenea monstruozitati?! Sunt lucruri atat de clare expuse in Scripturi! Cum poti tu sa ai Duhul Sfant, daca calci cu buna stiinta lucrurile expuse explicit in Cartea Sfanta???????!!!!!!
Vechi 27.03.2012, 22:36:27
Banned

Implicit

Deci, valea!
Tocmai ti-ai pierdut dreptul de a pune o intrebare.
Ti-ai irosit sansa...
Vechi 27.03.2012, 22:41:13
Banned

Implicit

Citat:
Deci, valea!
Tocmai ti-ai pierdut dreptul de a pune o intrebare.
Ti-ai irosit sansa...
de mine poti fugi in sensul ca refuzi grobian sa raspunzi intrebarilor, insa la Judecata, tine minte, vei primi, probabil, unele din aceste intrebari, la care tu mie acum nu-mi dai raspuns, dar vei da Aceluia, atunci.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
penticostalii sunt sectari? ingerul_pazitor Generalitati 51 16.05.2018 18:43:56
Sa vorbim despre HOTI ! OmuBun Generalitati 33 12.11.2017 00:30:35
Penticostalii si botezul Templier Knight Secte si culte 363 24.07.2013 18:36:08
penticostalii redandrei90 Intrebari utilizatori 162 08.01.2013 13:08:26
Sa vorbim despre iubire monica73 Generalitati 59 24.02.2010 13:21:20