![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca e implinita doar partial, intram iar in discutia fara sfarsit despre ce ar trebui sa sacrificam si ce nu. |
|
|
|||
|
|||
|
implinita doar partial...pai e bine si asa, la comuna ce vreti sa se mai adauge? acel "partial" dispare in neant...
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar acelasi lucru se poate intampla si ramanand in oras, atunci cand ti se cere si accepti sa renunti la chestii importante pt. tine cum ar fi : valorile spirituale, pasiuni, prieteni, familia de origine, etc. Last edited by fallen; 22.03.2012 at 13:15:00. |
|
|
|||
|
|||
|
cum sa te muti la tara pt nevasta si sa renunti in acelasi timp la profesie? asta e o ipoteza neplauzibila deoarece toate fetele de la tara isi doresc sa vina la oras!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar fetele de la oras se duc la tara dupa barbatii lor? Cam greu.... |
|
|
|||
|
|||
|
pai eu ce zic! haideti sa nu idealizam conceptul "casa mea" si sa reliefam exact realitatea, adica nimeni nu accepta viata la tara daca are posibilitatea de a sta la oras.
|
|
|
|||
|
|||
|
deci ca tinerii care doresc sa-si intemeieze o familie sa inteleaga si sa reflecteze asupra acestei probleme, a locuintei, sa aiba in vedere faptul ca:
o locuinta mica intr-o zona buna a unui mare oras in primul rand nu presupune cheltuieli mari (incalzirea pe timp de iarna), mijloacele de transport nu sunt necesare decat intr-o mica masura (cine locuieste la o zona periferica sau la tara stie ce inseamna sa ia autobuzul si cat costa zilnic naveta), acces facil la un loc de munca (te-ai mutat la tara, unde gasesti loc de munca?); in plus de asta ia ganditi-va, la tara, ce sa faci toata ziua??? innebunesti! pe cand orasul iti ofera numeroase posibilitati de recreere. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si pana la urma cineva tre s-o faca si pe asta, n-o sa mancam numai beton cu zahar la oras... Din agricultura "traditionala" (cum e la noi - vinzi trei legaturi de patrunjel la coltul strazii si cateva oua) intr-adevar, nu se poate trai civilzat, nu iti ajung lichiditatile pentru curent, lemne, gaze, medicamente, veterinari, etc. |
|
|
|||
|
|||
|
Multi pensionari isi vand apartamentul la bloc si se muta la tara. E o realitate.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Casa ateilor si casa noastra | Man Teo | Alte Religii | 7 | 04.09.2011 02:54:53 |
| Ce imi doresc de la sf nicolaie | ionut12 | Generalitati | 4 | 07.12.2010 10:20:38 |
| Ce fel de religie sa imi doresc? | MariaB | Biserica Romano-Catolica | 42 | 18.10.2010 03:17:29 |
| doresc un sfat | mikiuasa | Rugaciuni | 13 | 03.08.2007 22:26:29 |
| doresc un sfat | mikiuasa | Rugaciuni | 0 | 20.01.2007 09:33:31 |
|
|