![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dragul meu, dacă am greșit rău de tot după cum spui tu, atunci mă iartă și sper să mă ierte și Dumnezeu...
Și așa este cum spui dumneata că unii istorici susțin chiar că defapt camerele de gazare erau defapt locuri unde se deparazitau deținuții, adică scăpau de râie sau păduchi, iar crematoriile erau pentru a scăpa de cadavre căci mureau de boli, deci susțin că lagărele erau de muncă patriotică și nimeni nu a suferit ceva groaznic acolo. Adevărul este altul: furerul nazist, hortist, fascist și sovieticii au dus războaie de jaf și crimă și cotropire pentru revizionismul lor, revizionismul lăcomiei, deci ei jefuiau bancherii, băncile, bogații, înstăriții, pentru averile și bogățiile lor și au inventat ceva doctrină politică pentru ca să poată să-i interneze în lagăre de muncă și acolo să scape de ei... deci era o politică bine calculată și cu fățărnicie era pusă în aplicare astfel ca poporul german sau maghiar sau rus să n-aibă habar de ororile și crimele și atrocitățile ce se săvârșeau în ascuns... căci nu s-a știut decât spre sfârșitul războiului și când au ajuns acolo americanii care au filmat și pozat. Last edited by vsovivi; 08.03.2012 at 16:43:10. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acuma dacă tu vrei să-i vezi pe naziști și fasciști și hortiști și pe sovietici ca pe o armată de mielușei roșii și roz ce internau oamenii în lagăre-spital iar pe evrei și țigani și poloneji și pe români ca pe niște mincinoși absurzi pe baza cifrelor eu nu te pot opri, însă diferența o face Carol al II-lea căci el a fost singurul rege creștin-social și țărănist care a ridicat România din toate punctele de vedere fără jaf, fără deportări, lagăre, crime și fără a căuta să scape de evrei sau țigani sau alți incomozi care dețineau bănci, magazine, sau fabrici sau pământuri... asta spre deosebire de populismul mafiot nazist, fascist, hortist sau bolșevic sau cel țarist sau turc sau austriac al vremurilor de mai înainte sau față de populismul ceaușist kgbist și securist al vremurilor de ieri căci ăștia asta făceau terorizau și ucideau și jefuiau și se lăudau cu prosperitatea prezentă și viitoare, iar acum tot ei se pregătesc de un nou asalt asupra României ca să ne dea iar haine roșii în timp ce Domnul este îmbrăcat în alb și caută să le țină piept prin noi acestor impostori. Deci toți șefii socialiștii, dictatorii acelor vremi au pismuit și urât România și pe Carol al II-lea și creșterea ei economică și prosperitatea și modernismul și democrația din perioada de după primul război mondial și au vrut ei să dovedească și să demonstreze că ei sunt mult mai grozavi ca regele, dar ei nu respectau nici legea și nici credința căci cu toții se lepădaseră de Dumnezeu. Last edited by vsovivi; 08.03.2012 at 17:40:58. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mă mir că îl compari pe regele soare al României, regele Carol al II-lea, cu Hitler, Stalin sau cu Ceaușescu și alți președinți susținând chiar că cică nici el nu a respectat legea sau credința... iar așa ceva nu poate susține decât un om nebun și otrăvit de 'băieții buni' care de frică îi consideră pe toți tiranii la fel sau pe toți conducătorii tirani fără discernământ... Deci speram ca dumneata să nu fi chiar atât de otrăvit în credulitatea naivității tale încât să vrei să încerci să mă convingi că cică eu sunt nebunul... care nu te iubește. Carol al II-lea a susținut din Portugalia armatele SUA, Canada, Franța și Anglia prin scrisori și încurajări, deci el insufla dreapta credință și spulbera ideile absurde și superstițioase că Hitler sau Stalin ar fi niște lideri mesianici. Judecata faptelor vine, vine și nimeni nu va putea să se scape pe sine trăgând în mocirla lui pe alții în ideea că toți am fost în aceiași oală... într-un război sau într-o pace falsă și fariseică. Fiecare va răspunde de faptele sale personal. Last edited by vsovivi; 09.03.2012 at 11:09:55. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mi se pare absurd să invoce cineva că Regina a fost jignită dacă regele s-a despărțit de ea cum se cuvine, a trimis-o la Paris ca să aibă grijă de Mihai și s-a afișat pe față înaintea tuturor cu țiitoarea lui. Unde e greșala? A făcut ceva în ascuns? A fost fățarnic și nedrept față de cineva? Nu l-a lăsat apoi pe Miahi rege? A lăsat pe altcineva pe tron afară de fiul reginei Elena? Tu insinuezi niște jigniri făcute în ascuns sau ca și cum ar fi fost umilită în public și luată prin surprindere de o presupusă insolență, de o afișare cu amanta. Nu a existat așa ceva! Nu era amanta lui din ascuns ci chiar lui Mihai i-a cerut s-o respecte pe Elena Lupescu exact ca pe o mamă, și așa se cuvine din moment ce era iubita regelui SOARE după ce s-a despărțit de soție! Ce insinuezi dumneata defapt? Care e greșala invocată? Că s-a despărțit de soție? Păi câte motive posibile pot exista? Și dacă s-au despărțit de ce e vinovat dacă a avut el apoi o femeie pe care a iubit-i până a murit? Oare nu a lăsat lui Mihai tronul? Adică fiului reginei? Căci el mai avea un fiu recunoscut de el, un fiu mai mare... deci a respectat-o chiar după ce s-a despărțit de ea! Și tu susți că a jignit-o? Cred că înscenzi momente penibile și înjositoare fără să deosebești defapt faptele... deci procedezi pe stilul bârfei ca să indignezi fraierii cu ce știu eu ce fapte nedemne de un rege. Defapt faptele sunt clare: 1. Carol al II-lea s-a despărțit de regină, a trimis-o în Franța și a iubit de atunci pe față pînă a murit pe altcineva. 2. Ca semn că nu a jignit pe nimeni, nici pe regină și nici pe Mihai l-a lăsat pe Mihai pe tron și nu pe Carol-Mircea sau pe fiul promis Elenei Lupescu. Voi urâți pe femeia care i-a alinat bătrânețile căci o socotiți curvă sau amantă și poate vinovată de ratarea căsătoriei regale, însă Elena Lupescu nu știu să-l fi trădat pe regele ei ci iată că până la moarte au rămas împreună. Ce nu ți-e clar de tooooot vi cu minciuna scoasă de politicienii vremii că regele Carol al II-lea era afemeiat și tu rozi mereu otrava învârtind mereu flașneta î. Dacă un om având într-o viață 3 femei dintre care cu două s-a căsătorit și a avut fii iar cu a treia a rămas până la moarte se poate numi afemeiat înseamnă că sunteți complet absurzi dacă persistați în a susține așa ceva. Și atunci tot nu-ți dai seama că eți otrăvit de bârfa politicienilor zvonitori și bîrfitori din minterese viclene? Domnule toate faptele regelui soare al României, Carol al II-lea, sunt ireproșabile. Voi însă găsiți nod în papură... NU A JIGNIT CU NIMIC PE REGINA ELENA; MAMA LUI MIHAI. A-ți continua viața și a iubi din nou nu jignește pe nimeni. Infidelitatea se referă la faptele ascunse sau jignitoaere când nu ești despărțit de soție! Voi vă oripilați total absur inchipuind bârfe și ascunzișuri deși faptele sunt cât se poate de clare: Carol al II-lea nu și-a înșelat nevasta. Sau dacă tu susți că a înșelat-o ar fi normal să prezinți probele și martorii, dar ce sens mai are din moment ce ei s-au înțeles când s-au despărțit deci s-au iertat și s-au împăcat în sufletul lor cu situația respectivă. Last edited by vsovivi; 09.03.2012 at 17:07:24. |
|
||||
|
||||
![]()
desi nu ar trebui, continui sa ma mir de cat de subiectivi pot sa fie unii ...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
PS. Stiai ca regina Elena si Carol 2 au fost veri de gradul 2? Doamne ajuta! Last edited by stefan florin; 09.03.2012 at 18:36:37. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 18:31:25 |
Cine are nevoie | laurschepsis | Umanitare | 2 | 24.02.2011 23:01:53 |
Cine stie? | Adriana Cluj | Generalitati | 2 | 26.08.2010 21:36:05 |
Cine stie? | KKokos | Generalitati | 2 | 02.12.2009 18:24:33 |
Eu cu cine votez? | ClaudiuT | Stiri, actualitati, anunturi | 81 | 02.08.2009 23:22:27 |
|