Citat:
În prealabil postat de stefan florin
amice, Hitler a fost un nebun, dar nu a fost singurul. Nebun a fost si Stalin, si Roosvelt si Churchill. Singura diferenta a fost ca primul a fost invins iar ceilalti 3 invingatori. Se stie ca Hitler a fost finantat de o banca detinuta de clanul evreiesc Rothschild, director al bancii fiind Prescott Bush, bunicul fostului presedinte SUA George.W. Bush. Deci SUA si URSS si-au dorit razboiul. Dupa cum vezi toti au fost o apa si un pamant. Dar nici Carol 2 nu a respectat nici legea si nici credinta, cum nici un presedinte roman nu a respectat nici legea si nici credinta. Doamne ajuta!
|
Acuma dacă tu-i bagi pe toți în aceiași oală ce să mai zic? Vrei să-ți dau dreptate? N-am!
Mă mir că îl compari pe regele soare al României, regele Carol al II-lea, cu Hitler, Stalin sau cu Ceaușescu și alți președinți susținând chiar că cică nici el nu a respectat legea sau credința... iar așa ceva nu poate susține decât un om nebun și otrăvit de 'băieții buni' care de frică îi consideră pe toți tiranii la fel sau pe toți conducătorii tirani fără discernământ... Deci speram ca dumneata să nu fi chiar atât de otrăvit în credulitatea naivității tale încât să vrei să încerci să mă convingi că cică eu sunt
nebunul... care nu te iubește.
Carol al II-lea a susținut din Portugalia armatele SUA, Canada, Franța și Anglia prin scrisori și încurajări, deci el insufla dreapta credință și spulbera ideile absurde și superstițioase că Hitler sau Stalin ar fi niște lideri mesianici.
Judecata faptelor vine, vine și nimeni nu va putea să se scape pe sine trăgând în mocirla lui pe alții în ideea că toți am fost în aceiași oală... într-un război sau într-o pace falsă și fariseică. Fiecare va răspunde de faptele sale personal.