Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Adică ne dai lecții și ne faci trimitere la bibliotecă?.. să cădem noi pe spate că tu cică ai citit și trebuie să înțelegem și să credem așa ca tine... și ca CristiB că cică e ridicol să crezi altceva decât cum susține toată lumea și gazetele cele mai mediocre și obscure și pe vrăjitorii științifici ai zilelor de azi și pe lupii ascunși sub piei de oi și de capre care au băgat modelele speculative și absurde în biserică și se laudă ei că cică scriptura le îndreptățește lor născocirile SiFi... listatate pe toate blogurile și siturile și pe toate tembeliziunile lor...
Dacă pe Ionuț încerci să-l duci de nas cu păcăleli... eu aștept ziua de 1 aprilie ca să râd sănătos și să port în piept simbolul că sunt primul păcălici din gLume dacă te cred pe tine sau pe cei ce nu suportă să fie scriptura interpretată cinstit, probabil de frica șefilor, c-o să-i dea afară de la lucru, și că va fi greu de muncit altceva când nu e pe piață oferte convenabile.
Rămân deci la credința mea... pământul e o semisferă înconjurată de apele de jos care sub cer curg și se adună în adunările lor formând mările, iar la suprafața plată și denivelată pământul mărturisește de felul cum s-au rupt apele de ape în ziua aia de început a creației când a zis Domnul să fie o Tărie care să despartă apele de ape și să poarte numele de CER... care și el are la bază tot particula de apă, căci și cerul tot din apă este el făcut... o apă transparenta care lasă să se transmită lumina, căldura, frigul însă desparte apele de ape și transmite undele sonore sau luminoase sau electromagnetico-fulgerătoare...
Tu însă poți pe maideparte să-ți susții ipotezele împreună cu toată gLumea dacă vrei că nu mă supăr, ci te respect... după cuvintele și faptele și credința și dragostea ta... sper curată și cinstită, căci nu tuturor le este dat de sus cunoașterea unor lucruri atât de simple și cu atât de puțină importanță:
'Un om oarecare cobora de la Ierusalim la Ierihon...' așa că te rog mă iartă dacă te-am agresat cu dreptatea mea, căci dinpăcate știu că eu am :))))
|
omule tu ai o problema mare. Ionut a spus ca nu gaseste cartea pe internet. Eu nu am spus nici ca vorbiti tampenii nici ca aveti dreptate,nu vreau sa intru in polemica asta cu PP sau PS.Doar i-am dat un link unde sa gaseasca respectiva carte.In rest fiecare e liber sa creada ce vrea.