![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Caută niște experți în prelucrare video care sînt imparțiali și întreabă-i dacă filmul este trucat sau poate în întregime artificial. Orice "dovadă" care vine dinspre NASA sau altă organizație de genul ăsta, indiferent dacă este americană sau nu, pentru mine este egală cu 0.
|
|||
|
|||
![]()
Pai si de ce nu veniti voi, astia de la headisflat sau earthisflat cum va zice cu niste poze/filmari autentice si netrucate?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Anumiți domni activi pe earthisflat au încercat să ajungă la "Polul Sud" și au întîmpinat piedici care le-au făcut imposibilă expediția. Da, ar fi interesant ca unii ca ei să aibă suficienți bani (și timp!) care să le permită să experimenteze propriile convingeri și să le publice apoi pentru cei care-și mai pun încă întrebări atît de "ridicole" ca cele de față.
|
|||
|
|||
![]()
Pai iesiti mai si voi in Spatiu si faceti poze la Pamant sa vedeti cum arata Pamantul si apoi vorbiti !!!
Sa faca si ei o poza, ceva la zidul ala mare si urat de care povestiti aici. Lumea a avansat, tehnologia la fel ... Last edited by androneo; 20.02.2012 at 17:49:34. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Spune domnule ca-i plat , te roog , ca sa doarma linist ca nu se mai invarte casa cu el ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
mai ales pe un forum. daca mi-ar fi pusa in pericol viata sau integritatea corporala mai vorbim ... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Sa ma ierte Dumnezeu , dar fiecare avem cate o pasarica , si nimeni nu-i perfect , si toti suntem supusi greselii , dar de aici pana in a afirma in secolul XXI ca Pamantul e plat si nu rotund , e deja cam multisor ! Senzatie , senzatie dar nici chiar asa ! Nici cel mai prost tabloid de cartier n-ar sustine asa ceva . Imi amintesc de un thread creat cu niste ani buni in urma , care sustinea ca nu exista nici Atomi , si nici microbi , ca toate-s nascociri dracesti . . .
Spre aducere aminte celor mai noi de pe aici :http://www.crestinortodox.ro/forum/s...%2C+microbi%3F
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Acolo Vasile cel Mare spune ca doar pentru ca Moise nu a scris despre forma pamantului nu inseamna ca textul scripturii nu e cel mai important text scris vreodata. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 17:23:24 |
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca | au_relian | Pelerinaje la locuri Sfinte | 26 | 30.12.2011 21:17:05 |
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi | bettykalazar | Intrebari utilizatori | 3 | 25.06.2011 10:42:05 |
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 09.04.2009 10:36:14 |
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? | question | Generalitati | 27 | 09.08.2008 17:24:43 |
|