![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Domnule Mihnea,recunosc ca nu am cea mai buna atitudine crestina ,insa pur si simplu am rabufnit la niste lucruri care mi se par daunatoare prin ipocrizia si lipsa lor de discernamant .
Insa cu D-voastra nu prea as vrea sa mai discut,pentru ca nu vreau sa-mi amintesc de ipocrizia bisericii catolice,si nu cred ca mai pot face ceva. In privinta "luptelor" mele,au fost dupa o lunga perioada de timp,si scopul lor au fost trezirea din aceasta inflatie a cuvintelor si frazelor "profunde",insa fara sa stim ce urmarim de fapt. Dovada ca subiectul in sine a fost ocolit,si nu s-au dat raspunsurile cuvenite,tocmai din "marea cunoastere" pe care se pare ca o poseda majoritatea. Daca atac pe cineva ,intr-un fel ii recunosc o anumita valoare ,peste ceilalti ,si prin atentionarea mea incerc sa il trezesc dintr-o directie gresita. Au fost persoane ,putine,ce-i drept,care dupa ce le-am atacat puternic,pana la urma ne-am "imprietenit" oarecum.... In general imi place spiritul de lupta,insa recunsoc ca forumul nu este locul cel mai potrivit pentru asa ceva. Vad ca ati observat "cuvintele " mele ,insa nu ati vazut motivatia si sensul lor. Pur si simplu am vrut sa fac ceva,insa nu prea am reusit vreodata. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Faurit intru primenirea forumului | glykys | Generalitati | 92 | 26.02.2013 10:29:00 |
Viteza forumului | sophia | Reguli generale de utilizare a forumului | 4 | 02.08.2012 14:03:02 |
Reguli de folosire a forumului. | admin | Reguli generale de utilizare a forumului | 1 | 14.01.2011 18:08:27 |
O intrebare pentru teologi sau pentru cei care cunosc | Delirul | Generalitati | 7 | 21.02.2010 19:51:02 |
Media de varsta a utilizatorilor forumului | Hector | Generalitati | 4 | 02.05.2009 11:31:23 |
|