![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu am revenit la sentimente mai pasnice,ati lasat tonul,si deci implicit l-am lasat si eu pe al meu.
Am fost atacat si de asta am raspuns,si nu neaparat ca e legea talionului,ci pentru ca am vrut sa arat ceva ,si am fost obstructionat. Nu mi-a placut ,si nu-mi place ,faptul ca nu se raspunde la obiect,ci aiurea de tot,si peste toate astea toti dau binecuvantari de parca ar fi preoti. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu s-a pus problema de o "schimbare de ton" din partea mea.
Insa as vrea sa stiu un lucru, apropo si de filocalie: Cine dintre invatatorii Bisericii noastre a spus ca binecuvantarea este atributul exclusiv al preotului?
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred ca ne putem intelege.Sa terminam schimbul de idei aici.
|
|
||||
|
||||
![]()
Iata! Domnul fie laudat!
Pentru cine a citit aceste recente postari, raspunsul la intrebarea mea este: "niciunul". Fie pace inte toti oamenii! AMIN!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Faurit intru primenirea forumului | glykys | Generalitati | 92 | 26.02.2013 10:29:00 |
Viteza forumului | sophia | Reguli generale de utilizare a forumului | 4 | 02.08.2012 14:03:02 |
Reguli de folosire a forumului. | admin | Reguli generale de utilizare a forumului | 1 | 14.01.2011 18:08:27 |
O intrebare pentru teologi sau pentru cei care cunosc | Delirul | Generalitati | 7 | 21.02.2010 19:51:02 |
Media de varsta a utilizatorilor forumului | Hector | Generalitati | 4 | 02.05.2009 11:31:23 |
|