Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.02.2012, 22:03:39
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Thumbs down

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul

Cred mai degrabă că tu ești cel mincinos și ascuns și mă și acuzi aiurea că-s beat de dimineață sau că trebuie să-mi cer eu iertare că tu ești smintit și obraznic judecând în ascuns și insinuînd pe față, pentru închipuirile tale aruncând asupra mea vrăjeala... înaintea altora ca să ce?
Mai , mai , cum se adevereste vorba ca " hotul striga hotul . . .. " Si ca sa fiu cat de cat sincer , si eu ta banui de betie cand scri astfel de gogomanioare . . . !
Vechi 03.02.2012, 10:13:37
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Implicit

Citat:
Citat:
În prealabil postat de cristiboss

Citat:
În prealabil postat de Dragos
Cred mai degrabă că tu ești cel mincinos și ascuns și mă și acuzi aiurea că-s beat de dimineață sau că trebuie să-mi cer eu iertare că tu ești smintit și obraznic judecând în ascuns și insinuînd pe față, pentru închipuirile tale aruncând asupra mea vrăjeala... înaintea altora ca să ce?
Mai , mai , cum se adevereste vorba ca " hotul striga hotul . . .. " Si ca sa fiu cat de cat sincer , si eu ta banui de betie cand scri astfel de gogomanioare . . . !
Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Îs beat și văd dublu... da-da, mai taie din ele dă-le dracului.

Vezi dumneata stimate Dragoș că s-a găsit cineva să-ți dea dreptate? Deci nu sunteți singuri, e mulți cei ce ridică zidurile Adulterihornului... e mulți Doamne iartă-i că știu ei ce fac... doar că eu nu pot să-i înțeleg și nici să-i mai pricep. Recunoscu sunt prost.

Adică unul mă face beat de dimineață iar altul mă face hoț ce emite-mite gogomănioare, adică gogomânii mitetele...

Și asta subliniind în text că cică aș greși dacă aș bănui din textul tău, dragă Dragoș, și aș începe să cred că vouă vă este frică de Adevărul... poate că nu deslușesc... tot ce-i posibil.

Însă orice frică afară de frica pentru ca să te înțelepțești pentru slava Domnului cu tine e desfrânare și voi de aia vă mâniați, vă mâniați învers de frică pentru pielea voastră bronzată la soare că să păreți așa cât mai smeriți și mai jeliți și mai smoliți... păi nu plângeți morții pentru suferința lor care a trecut, după ce și-au dat ei duhul, că aia a trecut, plângeți-i înainte pe ei și după pe cei rămași ori plângeți ca să iasă ei din aid dacă au căzut acolo și atunci o să vi se deschidă ochișorii credinței. Voi plângeți și vă grozăviți cu suferințele care au trecut și mă luați la rost pentru ele și de frica lor... dar ele au trecut pentru mort deci gata, că o clipă a fost, o clipă mică.

Orice frică e bună dacă prin ea ridici zidurile Irusalimului cel Nou și nu ale Ierihonului... Însă voi ați început să pândiți pe cei ce se coboară de la Ierusalim la Ierihon ca să-l umpleți de otrăvile voastre ca să-l faceți să creadă că Domnul nu-l mai așteaptă înapoi... că cică Domnul n-ar mai vrea ca el să fie și să se întoarcă la credință... Domnul este bun și-l așteaptă și-i binecuvintează întoarcerea lui... deci nu zăbaviți pe drum.

Ce mai este de zis? Păi atâta: Nu vă fie frică Adulteresihornul pică!

Și trebuie să recunosc, că eu de frică exact ca un hoț strig hoții! Că eu mi-am furat ce mi-a dat Dumnezeu ca prostul căci sunt beat. Am băut slava lui Dumnezeu... voi încă sunteți beți de ascunzișul ăla din adânc care se ridică să meargă la pierzare ca beroii, știți de ce? Păi pentru că dacă tot vă place viclenia din ascuns făcută pentru Domnul, faceți-o astfel încât să fie ea spre slava lui Dumnezeu și nu pentru slava voastră... că am impresia că voi ați învățat de la proorocul mincinos ascuns sub piei de oi și acuperit cu nume de Biserică, ați învățat ca să vă iubiți pe voi întâi pentru slava deșartă... ca să se asemene gLumea cu voi în loc să se asemene ea cu Mine.

Deci fiți mai serioși când timid încercați să vă încontrați cu cornițele mele... căci mi-au mijit cornițele, și ciudat am impresia că sunt exact 4.

Deci rog și nu am pretenții, ca să facă maimarii dreptate Domnului impunând calendarul bisericesc de 366 de zile în fiecare an și cu ceasurile date cu 13 zile îndărăt, că așa este drept oricât aș părea eu de beat sau mare hoț care după ce și-a furat căciula începe să strige ca guvernul cu opoziția sau viceversa: iată hoții!

Eu v-am zic sine e hoțul, cei ce au băgat născocelile științifici în știința și adevărul lui Dumnezeu, ca să stea ele ca perversele îndreptățite de haina de Biserică... Scoateți-le afară!.. că-s deșertăciuni, taie din ele dă-le dracului, da-da, da-da, taie din ele dă-le dracului.

Last edited by vsovivi; 03.02.2012 at 10:28:24.
Reply With Quote
Vechi 03.02.2012, 10:16:31
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
Eu v-am zic sine e hoțul, cei ce au băgat născocelile științifici în știința și adevărul lui Dumnezeu,
Ia uite unde era adevărul...
La nenea vsovivi.
Reply With Quote
Vechi 03.02.2012, 23:49:31
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
Îs beat și văd dublu... da-da, mai taie din ele dă-le dracului.

Vezi dumneata stimate Dragoș că s-a găsit cineva să-ți dea dreptate? Deci nu sunteți singuri, e mulți cei ce ridică zidurile Adulterihornului... e mulți Doamne iartă-i că știu ei ce fac... doar că eu nu pot să-i înțeleg și nici să-i mai pricep. Recunoscu sunt prost.

Adică unul mă face beat de dimineață iar altul mă face hoț ce emite-mite gogomănioare, adică gogomânii mitetele...

Și asta subliniind în text că cică aș greși dacă aș bănui din textul tău, dragă Dragoș, și aș începe să cred că vouă vă este frică de Adevărul... poate că nu deslușesc... tot ce-i posibil.

Însă orice frică afară de frica pentru ca să te înțelepțești pentru slava Domnului cu tine e desfrânare și voi de aia vă mâniați, vă mâniați învers de frică pentru pielea voastră bronzată la soare că să păreți așa cât mai smeriți și mai jeliți și mai smoliți... păi nu plângeți morții pentru suferința lor care a trecut, după ce și-au dat ei duhul, că aia a trecut, plângeți-i înainte pe ei și după pe cei rămași ori plângeți ca să iasă ei din aid dacă au căzut acolo și atunci o să vi se deschidă ochișorii credinței. Voi plângeți și vă grozăviți cu suferințele care au trecut și mă luați la rost pentru ele și de frica lor... dar ele au trecut pentru mort deci gata, că o clipă a fost, o clipă mică.

Orice frică e bună dacă prin ea ridici zidurile Irusalimului cel Nou și nu ale Ierihonului... Însă voi ați început să pândiți pe cei ce se coboară de la Ierusalim la Ierihon ca să-l umpleți de otrăvile voastre ca să-l faceți să creadă că Domnul nu-l mai așteaptă înapoi... că cică Domnul n-ar mai vrea ca el să fie și să se întoarcă la credință... Domnul este bun și-l așteaptă și-i binecuvintează întoarcerea lui... deci nu zăbaviți pe drum.

Ce mai este de zis? Păi atâta: Nu vă fie frică Adulteresihornul pică!

Și trebuie să recunosc, că eu de frică exact ca un hoț strig hoții! Că eu mi-am furat ce mi-a dat Dumnezeu ca prostul căci sunt beat. Am băut slava lui Dumnezeu... voi încă sunteți beți de ascunzișul ăla din adânc care se ridică să meargă la pierzare ca beroii, știți de ce? Păi pentru că dacă tot vă place viclenia din ascuns făcută pentru Domnul, faceți-o astfel încât să fie ea spre slava lui Dumnezeu și nu pentru slava voastră... că am impresia că voi ați învățat de la proorocul mincinos ascuns sub piei de oi și acuperit cu nume de Biserică, ați învățat ca să vă iubiți pe voi întâi pentru slava deșartă... ca să se asemene gLumea cu voi în loc să se asemene ea cu Mine.

Deci fiți mai serioși când timid încercați să vă încontrați cu cornițele mele... căci mi-au mijit cornițele, și ciudat am impresia că sunt exact 4.

Deci rog și nu am pretenții, ca să facă maimarii dreptate Domnului impunând calendarul bisericesc de 366 de zile în fiecare an și cu ceasurile date cu 13 zile îndărăt, că așa este drept oricât aș părea eu de beat sau mare hoț care după ce și-a furat căciula începe să strige ca guvernul cu opoziția sau viceversa: iată hoții!

Eu v-am zic sine e hoțul, cei ce au băgat născocelile științifici în știința și adevărul lui Dumnezeu, ca să stea ele ca perversele îndreptățite de haina de Biserică... Scoateți-le afară!.. că-s deșertăciuni, taie din ele dă-le dracului, da-da, da-da, taie din ele dă-le dracului.
Oleee!!!! Bre Ovidiu, the garrulous and sulphurous one, de ce nu scrii dumneata niste proza/poezie, fie ea si cu tematica pucioasa, in stil urmuzian? Pe bune, in vremuri destul de similare astora de acum, adica in anii '20 ai secolului trecut, a aparut dadaismul, care e oarecum inrudit cu literatura babilonica urmuziana, si cu siguranta din acelasi filon psihic confuz si (auto)destructiv ca si cel practicat de domnia ta. Ai avea un succes nebun. Iti dai seama ca nu le voi citi, dar le voi recomanda unora pe care nu-i inghit (si sunt destui) ca sa le incalcesc mintea cat mai tare . Traiasca dioxidul de sulf, si bacteriile de el folositoare!
Reply With Quote
Vechi 06.02.2012, 09:34:45
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
Oleee!!!! Bre Ovidiu, the garrulous and sulphurous one, de ce nu scrii dumneata niste proza/poezie, fie ea si cu tematica pucioasa, in stil urmuzian? Pe bune, in vremuri destul de similare astora de acum, adica in anii '20 ai secolului trecut, a aparut dadaismul, care e oarecum inrudit cu literatura babilonica urmuziana, si cu siguranta din acelasi filon psihic confuz si (auto)destructiv ca si cel practicat de domnia ta. Ai avea un succes nebun. Iti dai seama ca nu le voi citi, dar le voi recomanda unora pe care nu-i inghit (si sunt destui) ca sa le incalcesc mintea cat mai tare . Traiasca dioxidul de sulf, si bacteriile de el folositoare!
Uite Dragoș că-ți veni încă un susținător, de parcă n-ați fi voi destui care să pironizați adevărul, numai că ăsta 'bunu' am impresia că e consumator de etnobotulinice: găuriformiu și sulfurozit de păcătoșenie foarte răz-pânditoareoare, adică este ca un scons îmbrăcat în zale aurii și dă cu ele, cu putorile lui sulfurice, cu catapulta... pe mine, și zice el că eu sunt vinovat de ce inhalează el sau alții ca el clipă de clipă, ori că Domnul din Noul Ierusalim de la Pucioasa e vinovat de ceea ce iese din unii oameni... oamenii neascultării... că i se pare lui un nume derizoriu PUCIOASA, râde el de numele ăsta că i se pare lui că e prea mic un sat sau o comună... față de un renume atât de mare ca Theodor de Mopsuet... nu pot să continui... mi se încurcă limba. El e învățat cu lucruri foarte foarte mari... Pucioasa în mintea lui face trimitere la ceva imposibil de conceput că ar putea face referire Dumnezeu în cărțile Lui. Păi nu zice în Apocalipsă de focul și pucioasa care iese din gurile lor? Ei bine iată cum necredincioșii și păcătoșii care nu vor să se pocăiască invocă mereu cuvântul pucioasa ca să nu creadă... deci iată: proorocie împlinită. Și tu spui că nu e adevărul la mine... că pare că-mai prins cu grămătica... dar ia uită-te mai bine la sensul din text și să vezi că e perfect corect încât și eu mă mir de el de parcă ar fi vorbit Dumnezeu prin mine, prin ceea ce am scris... Sigur El a vorbit și scris, deci iată dovada:
Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Eu v-am zic sine e hoțul, cei ce au băgat născocelile științifici în știința și adevărul lui Dumnezeu,
Deci mai ai un susținător care zice că beția e stilul meu ilar și absurd... mai ai un prieten, ca să nu te simți singur, dar nu știu dacă-l accepți nu de alta dar stimabilul susține că deși nu m-a citit spune sigur că eu i-am încurcat mințile și că folosesc un stil literar urmuzian ca să mă amuz! Eu așa scriu... sper că de sus.

Spuneți atunci voi ceilalți cine are dreptate... păi dacă nici nu m-a citit și susține că eu i-am încurcat mințile, ce mai poți crede despre el?

Acuma dacă tot sunteți voi așa de 'deștepți' încât să mă persiflați mereu, puneți-vă voi o singură întrebare:

De ce spunea și spune Dumnezeu: ''Nu te teme turmă mică?''...iar eu sunt singur cu Dumnezeu... căci sfinții de la Pucioasa sunt în Dâmbovița, iar eu în Cluj...

Deci puneți-vă voi foarte serios întrebarea de ce sunt eu singur cu Dumnezeu iar voi câtă frunză și iarbă?..

Și încă una, dacă eu sunt cu Dumnezeu, voi cu cine anume sunteți sau cu ce?

Știu că e dureros crudul Adevăr... dar eu mă tot întreb cu stupefacție de ceva vreme oare ce aveți voi de lucrat de niciunul nu vreți să îndrăzniți să citiți din Cuvântul lui Dumnezeu?.. și de ce și de cine vă este vouă atât de frică? De Dumnezeu în niciun caz... și nici că o să ajungeți în iad.

Deci puneți-vă serios întrebarea: de ce eu citesc din Cuvânt și voi nu?.. căci eu nu știu să răspund la această întrebarea capitală!

Și nu uitați că eu nu sunt din Dâmbovița și nici de la Pucioasa ci sunt acum din Cluj că aici locuiesc și muncesc și n-am fost niciodată pe la Pucioasa dar îi cred.

Deci puneți-vă vouă înșivă întrebările de mai sus, și apoi încă una, ce vă oprește ca să-L mărturisiți pe Adevărul? Ce, sau cine, sau ce întrebare vreți voi... că nu mai pot să-mi explic, e pur și simplu o nebunie parcă ceea ce se întâmplă.

Nu vi se pare cam dubios ca să fiu eu singurul 'nebun' care crede? Voi în cine și în ce credeți? Și de ce sunt eu singur...

Și nu că vreau să fim mai mulți... zic asta, că n-am nevoie de nimeni ci pur și simplu pentru voi înșivă mă întreb și mă îngrijorez... că am impresia că sunteți... complet pierduți... în spațiu, numit: hău!

Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar nu pot să-mi explic...

Last edited by vsovivi; 06.02.2012 at 10:07:01.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2012, 09:58:38
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu vi se pare cam dubios ca să fiu eu singurul 'nebun' care crede?
Sincer să fiu nu.
Nu știi vorba aia: "dacă doi sau mai mulți îți zic că ești beat, tre' să te duci să te culci!"?
Reply With Quote
Vechi 06.02.2012, 10:24:21
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Sincer să fiu nu.
Nu știi vorba aia: "dacă doi sau mai mulți îți zic că ești beat, tre' să te duci să te culci!"?
Acuma am înțeles, voi ascultați de vorbe și nu de Cuvânt... și chiar vorbele alea cu care vă potriviți le folosiți ca să vă scuzați politicos...

-era beat.
-cum așa?
-păi toți am susținut sus și tare că el era beat și că trebuia să meargă să se culce, deci cum atunci să poată cineva crede... că defapt noi toți eram beții? Nu se poate, deci carevasăzică el e beatul.

V-ați fatilizat... lansând zvonuri absurde... și așa v-ați închis afară, v-ați furat căciula, v-ați păcălit cu socoteala, iar socoteala de acasă nu se potrivește cu aia din târg... căci cu Domnul nu te poți târgui oferindu-I mită... din furt.

Iar vorbele respective, vorbele oamenilor, înțelepciunea populară, intrată în tradiție, zicerile astea nu se folosesc viceversa, adică să ai tu profit bănuitor din ele, că cu bănuiala răuvoitoare nu ajungi nicăieri.

Acolo în zicerea respectivă, cei care îți spun că ești beat, sunt niște oameni cu care te întâlnești întâmplător pe stradă și ei constată sincer că miroși a alcool și se feresc de duhul tău și de vorbele tale deochiate, tu îți dai seama din priviri și dacă ai vorba populară în minte, mergi și te culci... iar dacă n-o ai atunci cauți alt bar și te faci mangă. Deci era o vorbă mântuitoare pentru bețivii beți și nu pentru avocații acuzării în deșert, că neserioșii ăștia justițiarzi ajung toți la păcătele.

Te-ai îmbujorat cumva?

Last edited by vsovivi; 06.02.2012 at 10:48:47.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2012, 10:56:20
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Te-ai îmbujorat cumva?
I'm hot!

(Nu-ți face iluzii, nu de la cele scrise de tine, de la câtă zăpadă am mutat prin curte)
Reply With Quote
Vechi 13.02.2012, 12:13:38
Banned

Implicit

Am deviat de la subiect... adică ceream și rugam în Numle Domnului, în sensul că El cere, ca să se facă revenirea la Adevăr:

An pururea de 366 zile exact ca anul acesta bisect, ca să aibă toți sfinții zilele lor de serbare în fiecare an și nu din 4 în 4, și apoi să se întoarcă ceasurile la locul lor adică să fie ele mutate îndărăt cu 13 zile așa cum a fost cândva, asta rugam pe maimari... că așa pare că e cel mai simplu și cel mai bine pentru noi.

Păcat că nu aude nimeni.

Iar tu DragoșP, cine ți-a dat voie să muți locatarii din domiciliile lor de drept și apoi să te mai și lauzi că i-ai dat afară? Deci e clar de rușine te-ai îmbujorat crezând că ai câștigat ceva la păcătele... 1 milimili-ion de... dolari. Măcar Nicușor și Bujor au dat de băut la toată gLumea... însă tu ca avarul ai pus stăpânire pe toată curtea.

N-ar fi bai nici dacă ar fi anul cu 365 de zile pururea și se renunță la anul bisect că văd că sfinții Casian și Gherman se serbează în 28 februarie, însă ceasurile trebuiesc musai repotrivite, adică date înapoi cu 13 zile, așa cum a fost. Ideea este de a nu mai fi Anul după născocirile științificilor și după stele și soare și lună ci ele trebuie să se orienteze după Cuvânt, căci și Cerul și Pământul sunt făcute prin Cuvânt și nu viceversa...

Last edited by vsovivi; 14.02.2012 at 11:11:43.
Reply With Quote
Vechi 20.02.2012, 16:38:36
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

cel care a creat acest topic, sa aiba grija sa nu existe confuzii cu o grupare religioasa extrem de periculoasa, prezenta si la noi in tara, de sorginte braziliana (Biserica Universala):
http://www.evz.ro/detalii/stiri/vrac...ut-907023.html
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre Post in Biserica universala achimovjan Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 9 06.05.2010 14:53:11
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta mihailt Generalitati 15 09.12.2009 15:00:47
BISERICA UNIVERSALA mara2008 Generalitati 8 06.08.2008 06:07:57