Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.02.2012, 09:34:45
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
Oleee!!!! Bre Ovidiu, the garrulous and sulphurous one, de ce nu scrii dumneata niste proza/poezie, fie ea si cu tematica pucioasa, in stil urmuzian? Pe bune, in vremuri destul de similare astora de acum, adica in anii '20 ai secolului trecut, a aparut dadaismul, care e oarecum inrudit cu literatura babilonica urmuziana, si cu siguranta din acelasi filon psihic confuz si (auto)destructiv ca si cel practicat de domnia ta. Ai avea un succes nebun. Iti dai seama ca nu le voi citi, dar le voi recomanda unora pe care nu-i inghit (si sunt destui) ca sa le incalcesc mintea cat mai tare . Traiasca dioxidul de sulf, si bacteriile de el folositoare!
Uite Dragoș că-ți veni încă un susținător, de parcă n-ați fi voi destui care să pironizați adevărul, numai că ăsta 'bunu' am impresia că e consumator de etnobotulinice: găuriformiu și sulfurozit de păcătoșenie foarte răz-pânditoareoare, adică este ca un scons îmbrăcat în zale aurii și dă cu ele, cu putorile lui sulfurice, cu catapulta... pe mine, și zice el că eu sunt vinovat de ce inhalează el sau alții ca el clipă de clipă, ori că Domnul din Noul Ierusalim de la Pucioasa e vinovat de ceea ce iese din unii oameni... oamenii neascultării... că i se pare lui un nume derizoriu PUCIOASA, râde el de numele ăsta că i se pare lui că e prea mic un sat sau o comună... față de un renume atât de mare ca Theodor de Mopsuet... nu pot să continui... mi se încurcă limba. El e învățat cu lucruri foarte foarte mari... Pucioasa în mintea lui face trimitere la ceva imposibil de conceput că ar putea face referire Dumnezeu în cărțile Lui. Păi nu zice în Apocalipsă de focul și pucioasa care iese din gurile lor? Ei bine iată cum necredincioșii și păcătoșii care nu vor să se pocăiască invocă mereu cuvântul pucioasa ca să nu creadă... deci iată: proorocie împlinită. Și tu spui că nu e adevărul la mine... că pare că-mai prins cu grămătica... dar ia uită-te mai bine la sensul din text și să vezi că e perfect corect încât și eu mă mir de el de parcă ar fi vorbit Dumnezeu prin mine, prin ceea ce am scris... Sigur El a vorbit și scris, deci iată dovada:
Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Eu v-am zic sine e hoțul, cei ce au băgat născocelile științifici în știința și adevărul lui Dumnezeu,
Deci mai ai un susținător care zice că beția e stilul meu ilar și absurd... mai ai un prieten, ca să nu te simți singur, dar nu știu dacă-l accepți nu de alta dar stimabilul susține că deși nu m-a citit spune sigur că eu i-am încurcat mințile și că folosesc un stil literar urmuzian ca să mă amuz! Eu așa scriu... sper că de sus.

Spuneți atunci voi ceilalți cine are dreptate... păi dacă nici nu m-a citit și susține că eu i-am încurcat mințile, ce mai poți crede despre el?

Acuma dacă tot sunteți voi așa de 'deștepți' încât să mă persiflați mereu, puneți-vă voi o singură întrebare:

De ce spunea și spune Dumnezeu: ''Nu te teme turmă mică?''...iar eu sunt singur cu Dumnezeu... căci sfinții de la Pucioasa sunt în Dâmbovița, iar eu în Cluj...

Deci puneți-vă voi foarte serios întrebarea de ce sunt eu singur cu Dumnezeu iar voi câtă frunză și iarbă?..

Și încă una, dacă eu sunt cu Dumnezeu, voi cu cine anume sunteți sau cu ce?

Știu că e dureros crudul Adevăr... dar eu mă tot întreb cu stupefacție de ceva vreme oare ce aveți voi de lucrat de niciunul nu vreți să îndrăzniți să citiți din Cuvântul lui Dumnezeu?.. și de ce și de cine vă este vouă atât de frică? De Dumnezeu în niciun caz... și nici că o să ajungeți în iad.

Deci puneți-vă serios întrebarea: de ce eu citesc din Cuvânt și voi nu?.. căci eu nu știu să răspund la această întrebarea capitală!

Și nu uitați că eu nu sunt din Dâmbovița și nici de la Pucioasa ci sunt acum din Cluj că aici locuiesc și muncesc și n-am fost niciodată pe la Pucioasa dar îi cred.

Deci puneți-vă vouă înșivă întrebările de mai sus, și apoi încă una, ce vă oprește ca să-L mărturisiți pe Adevărul? Ce, sau cine, sau ce întrebare vreți voi... că nu mai pot să-mi explic, e pur și simplu o nebunie parcă ceea ce se întâmplă.

Nu vi se pare cam dubios ca să fiu eu singurul 'nebun' care crede? Voi în cine și în ce credeți? Și de ce sunt eu singur...

Și nu că vreau să fim mai mulți... zic asta, că n-am nevoie de nimeni ci pur și simplu pentru voi înșivă mă întreb și mă îngrijorez... că am impresia că sunteți... complet pierduți... în spațiu, numit: hău!

Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar nu pot să-mi explic...

Last edited by vsovivi; 06.02.2012 at 10:07:01.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre Post in Biserica universala achimovjan Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 9 06.05.2010 14:53:11
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta mihailt Generalitati 15 09.12.2009 15:00:47
BISERICA UNIVERSALA mara2008 Generalitati 8 06.08.2008 06:07:57