![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Spuneți atunci voi ceilalți cine are dreptate... păi dacă nici nu m-a citit și susține că eu i-am încurcat mințile, ce mai poți crede despre el? Acuma dacă tot sunteți voi așa de 'deștepți' încât să mă persiflați mereu, puneți-vă voi o singură întrebare: De ce spunea și spune Dumnezeu: ''Nu te teme turmă mică?''...iar eu sunt singur cu Dumnezeu... căci sfinții de la Pucioasa sunt în Dâmbovița, iar eu în Cluj... Deci puneți-vă voi foarte serios întrebarea de ce sunt eu singur cu Dumnezeu iar voi câtă frunză și iarbă?.. Și încă una, dacă eu sunt cu Dumnezeu, voi cu cine anume sunteți sau cu ce? Știu că e dureros crudul Adevăr... dar eu mă tot întreb cu stupefacție de ceva vreme oare ce aveți voi de lucrat de niciunul nu vreți să îndrăzniți să citiți din Cuvântul lui Dumnezeu?.. și de ce și de cine vă este vouă atât de frică? De Dumnezeu în niciun caz... și nici că o să ajungeți în iad. Deci puneți-vă serios întrebarea: de ce eu citesc din Cuvânt și voi nu?.. căci eu nu știu să răspund la această întrebarea capitală! Și nu uitați că eu nu sunt din Dâmbovița și nici de la Pucioasa ci sunt acum din Cluj că aici locuiesc și muncesc și n-am fost niciodată pe la Pucioasa dar îi cred. Deci puneți-vă vouă înșivă întrebările de mai sus, și apoi încă una, ce vă oprește ca să-L mărturisiți pe Adevărul? Ce, sau cine, sau ce întrebare vreți voi... că nu mai pot să-mi explic, e pur și simplu o nebunie parcă ceea ce se întâmplă. Nu vi se pare cam dubios ca să fiu eu singurul 'nebun' care crede? Voi în cine și în ce credeți? Și de ce sunt eu singur... Și nu că vreau să fim mai mulți... zic asta, că n-am nevoie de nimeni ci pur și simplu pentru voi înșivă mă întreb și mă îngrijorez... că am impresia că sunteți... complet pierduți... în spațiu, numit: hău! Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar nu pot să-mi explic... Last edited by vsovivi; 06.02.2012 at 10:07:01. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre Post in Biserica universala | achimovjan | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 06.05.2010 14:53:11 |
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta | mihailt | Generalitati | 15 | 09.12.2009 15:00:47 |
BISERICA UNIVERSALA | mara2008 | Generalitati | 8 | 06.08.2008 06:07:57 |
|