Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.02.2012, 16:17:32
Gracchus's Avatar
Gracchus Gracchus is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.04.2011
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Oare de ce au aparut diferente atat de mari intre conducatorii din trecut si cei actuali?
”Ființele raționale au fost înzestrate de Dumnezeu cu liberul arbitru, astfel încât nu suferă nici un fel de constrângeri în a se mișca după bunul lor plac în plan spiritual și în sfera moralității. Atât îngerii cât și oamenii înclină spre bine sau spre rău ca rezultat al unei dispoziții și decizii strict personale. Această libertate a lor este cel mai mare dar pe care l-au primit de la Dumnezeu.”
Vechi 18.02.2012, 16:38:48
Magda M. Magda M. is offline
Member

Data înregistrării: 25.06.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Datorita comunismului, care a construit omul nou!
Vechi 18.02.2012, 16:53:46
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Gracchus Vezi mesajul
Oare de ce au aparut diferente atat de mari intre conducatorii din trecut si cei actuali?
De-aia ca astia de-acum si cei de care spune Magda au uitat de Dumnezeu!!! Se cred ei dumnezei, se cred eterni si atotputernici...
Toti cei enumerati mai sus plecau la lupta avand preotii cu ei, cerand ajutorul lui Dumnezeu in lupta lor pentru neam, multumind lui Dumnezeu pentru victorie ridicand dupa batalii cate o biserica, o manastire.
O sa vina cineva si o sa-mi spuna ca Stefan cel Mare era afemeiat. Poate. Cine-i fara de pacat? dar si-a iubit neamul, ceea ce nu se mai vede azi.
Dimpotriva, ma intreb mereu de ce ne uraste presedintele nostru? De la al cu tata-n gura, pan' la al cu barba sura! I se stramba fata de ura cand raspunde romanilor, cum ii place lui sa ne zica. Cand l-am auzit in ianuarie, atunci dupa lunga tacere, iesind pe posturi si spunand mieros :""dragii mei"" era sa lesin. Iar urmatorul sentiment pe care l-am avut: e groasa rau, ne-o coace!!!! Asta trebuie sa simt eu de la presedintele meu?
Si nu doar el, oricare politruc luat la intrebari pentru ceea ce face, in loc sa dea solcoteala onest, ca doar si din banii nostri este platit (asta pe langa plata de la alti stapani carora le slujeste) incepe si ne cearta, E-te-te!!!!!! Mai, da' multa indrazneala mai aveti voi, viermilor!
N-au nici un pic de mila de oamenii din acest popor, n-am vazut o urma de compasiune pentru amaratii carora le-au taiat pensiile, ajutoarele (nu aia care nu le merita, stati linistiti ca alora nu le-a taiat nimic!), alocatiile. Sau pentru cei ingropati in zapada. Nu. Abia dupa ce mass-media a sesizat acest aspect s-au trezit toti, si presedintele si pupila lui, si bocul sa iasa cu cuvinte ""mangaietoare"", hai ma' sa ne facem ca ni-e mila de prostocii astia!

va recomand: http://atitudini.com/parintele-justi...viul-integral/

Vremuri mai bune nu vor veni. Asta cred eu si tare ma tem ca nu ma insel.
Sa dea Dumnezeu sa ma insel eu si sa aibe dreptate cei care zic altfel decat mine.

Last edited by Adriana Cluj; 18.02.2012 at 1512.

Last edited by Adriana Cluj; 19.02.2012 at 17:04:34.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cine/ce sunt? victortiti89 Din Noul Testament 1 29.05.2011 18:31:25
Cine are nevoie laurschepsis Umanitare 2 24.02.2011 23:01:53
Cine stie? Adriana Cluj Generalitati 2 26.08.2010 21:36:05
Cine stie? KKokos Generalitati 2 02.12.2009 18:24:33
Eu cu cine votez? ClaudiuT Stiri, actualitati, anunturi 81 02.08.2009 23:22:27