![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ca ceilalti... basescu mi se pare cam....badaran. becali, vadim=needucati, in pofida scolii unora:) ce tine de psd= mi se par falsi , nu am incredere in ei poate duca, desi e la el ceva ce nu-mi place. poate nici nu merg la vot. |
|
||||
|
||||
![]()
podolski_2 ®
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Traim vremurile din urma! Asa ca nu e de mirare ca politicienii sunt corupti pana'n maduva oaselor! Podolski esti o firma inregistrata? |
|
||||
|
||||
![]()
O saptamana pana la turul 2...pana la urma eu cu cine votez? :D
In caz ca nu ati vazut inca pe youtube: Nicolae Guta si Roxana Printesa Ardealului: http://www.youtube.com/watch?v=4czGv...eature=related Nu, nu fac propaganda. Dar ma amuza cantecul asta prin adunatura de clisee care prinde bine la romanul de rand: maneaua, sexismul, bautura, gratarele, Dumnezeu, Guta si blondaaaa. ![]() ![]() Data trecuta la alegerile locale pentru consiliul judetean din 2008 parca, am votat cu comunitatea polona din Bucovina. :D Si am impresia si cu rutenii, si cu forumul democrat german. Si cu ecologistii. Aveam pe atunci buletin de sat, cred ca al meu a fost singurul vot pentru ecologisti, si cred ca si pentru restul. M-am gandit ca ei si asa nu prea primesc voturi decat de la cei din comunitate, si si asa nu am vazut nici un material propagandistic de la ei, asa ca... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
eu sincer mai bine il votez pe geoana decat p basescu care vrea sa legalizeze prostituia si drogurile usoare. Nu mai zic k si-a pus amanta ministru! Nu mi s pare a fi un model pt noi.
Nu imi place geoana dar din astea 2 rele mi s pare raul cel mai mic. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Scuzati-ma daca am gresit cu ceva!
Fie sa renasca numai cel ce har are de a renaste,cutatit prin foc,din cenus-ai propirie ,din propi-us scrum,astazi ca si maine,pururi si acum! http://ltcorastie.wordpress.com/ Last edited by un.simplu.gand; 03.09.2010 at 14:26:03. |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca avem nevoie de monarhie constitutionala ! Singura perioada de succes a Romaniei a fost in perioada monarhiei. Nu-s monarhist, dar mi-au ajuns 20 de ani de emanati pe post de presedinti !
Moarhia inseamna distictie, educatie, traditie..Sa nu uitam ca un rege ar fi un uns al Domnului ! Aparitia monarhiei ar insemna disparitia golanilor de pe sticla si din multe alte locuri ! Pana atunci: VOTATI NATIONALISTI ! NATIONALISTII NU FURA SI NU TRADEAZA ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păi cică grasul e prea gras și slabul e prea slab! Și cică de acolo ne vine Criza... și cică de aia o scăzut PIB-ul... Păi nu de acolo vine criza ci de la faptul că timp de 42 de ani cu încă 20 prelungiri or cam păpat ei, băieții ăia buni de tot, or păpat cam tottottot de pe omul sărac și bolnav și mi l-or și ținut pîn pușcărie ca să nu mai poată lucra pământu' care-l avea și să-l uite, să uite tot Binele păntru care s-o născut pă pământu' ista. Și în loc să lase pământul ista or lăsat ei Binele și or plecat care pă unde... găsindu-și care mai de care raiuri străine, și au plecat și au uitat casa și satul în care au crescut așa de frumos. Last edited by vsovivi; 03.09.2010 at 16:08:03. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 18:31:25 |
Cine are nevoie | laurschepsis | Umanitare | 2 | 24.02.2011 23:01:53 |
Cine stie? | Adriana Cluj | Generalitati | 2 | 26.08.2010 21:36:05 |
Cine stie? | KKokos | Generalitati | 2 | 02.12.2009 18:24:33 |
Eu cu cine votez? | ClaudiuT | Stiri, actualitati, anunturi | 81 | 02.08.2009 23:22:27 |
|