Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.02.2012, 23:29:34
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
Da, ai inteles bine.
De fapt, este chiar recomandat ca cei care au dobandit Duhul Sfant sa ramana in bisericile lor pentru a fi acolo sare si lumina.
Adica a influenta pozitiv.
Un om care a dobandit Duh Sfant nu-si va parasi niciodata comunitatea, caci omul acela e despatimit, n-are duhul mandriei, nici al egoismului, deci se va gandi intotdeauna la fratii sai, nu la "mantuirea" sa individuala, cautand alte "biserici".
Vechi 06.02.2012, 23:53:28
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Un om care a dobandit Duh Sfant nu-si va parasi niciodata comunitatea, caci omul acela e despatimit, n-are duhul mandriei, nici al egoismului, deci se va gandi intotdeauna la fratii sai, nu la "mantuirea" sa individuala, cautand alte "biserici".
Asta incerc sa le spun si eu ortodocsilor care imi spun sa ma ortodoxesc. Dar nu prea ma inteleg.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 07.02.2012, 01:08:37
novicel novicel is offline
Junior Member

Data înregistrării: 01.02.2012
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit Propun un armistitiu

Toate discutiile din topicul Secte si Culte - cel putin cat am putut sa urmaresc eu - nu fac altceva decat sa inflameze spiritele. Indiferent care este subiectul dezbatut, argumentatia devine violenta si patimasa, si asta intrucat combatantii - de confesiuni diferite - au pozitii evident ireconciliabile.
Ma indoiesc ca are cineva vreun folos duhovnicesc din tot acest balamuc, strain cu totul de spiritul crestin.
Poate ar fi bine sa ne intrebam, inainte de a scrie un mesaj, daca cu adevarat avem ceva de spus celorlalti spre folosinta sau doar ne varsam umorile iritati de parerea altcuiva aflata in conflict cu a noastra.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Miscarea Legionara anonim97 Generalitati 366 26.08.2013 13:58:23
Miscarea Sfantului Graal alexandra28again Generalitati 4 16.07.2008 19:40:13