![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Aha, asta era...
Depozitarul Duhului Sfant nu este un om singur ci a fost de-a lungul secolelor si este si astazi Biserica. Miscarea Penticostala a inceput la Pentecost in urma cu 2000 de ani. Ea s-a manifestat cu mai multa sau mai putina intensitate de-a lungul secolelor si se manifesta si astazi tot la fel. Miscarea Duhului Sfant in nici un caz nu apartine in exclusivitate Bisericii Penticostale ci se manifesta oriunde exista interes, curatie morala, cautare sincera lui Dumnezeu si a lucrarilor Lui. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De fapt, este chiar recomandat ca cei care au dobandit Duhul Sfant sa ramana in bisericile lor pentru a fi acolo sare si lumina. Adica a influenta pozitiv. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai ce inseamna sa primeasca Duhul Sfant daca deja il au din biserica lor ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Un om care a dobandit Duh Sfant nu-si va parasi niciodata comunitatea, caci omul acela e despatimit, n-are duhul mandriei, nici al egoismului, deci se va gandi intotdeauna la fratii sai, nu la "mantuirea" sa individuala, cautand alte "biserici".
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Toate discutiile din topicul Secte si Culte - cel putin cat am putut sa urmaresc eu - nu fac altceva decat sa inflameze spiritele. Indiferent care este subiectul dezbatut, argumentatia devine violenta si patimasa, si asta intrucat combatantii - de confesiuni diferite - au pozitii evident ireconciliabile.
Ma indoiesc ca are cineva vreun folos duhovnicesc din tot acest balamuc, strain cu totul de spiritul crestin. Poate ar fi bine sa ne intrebam, inainte de a scrie un mesaj, daca cu adevarat avem ceva de spus celorlalti spre folosinta sau doar ne varsam umorile iritati de parerea altcuiva aflata in conflict cu a noastra. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
TARE VA MAI RATACITI. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 13:58:23 |
Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 19:40:13 |
|