![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Am auzit la TV ca din cele 19 milioane, 1 milion sunt plecati de multa vreme in afara...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Intrebati un preot dintr-o parohie cate botezuri are pe luna si cate inmormantari.
|
|||
|
|||
![]()
pe cand un mars contra avort in Romania (tara campioana la avorturi) , dar unul de proportii, nu doar tineri credinciosi postati in fata cabinetelor ginecologice ?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
un mars antitutun intr-o tara a fumatorilor.......
|
||||
|
||||
![]()
Cum a scazut populatia din 1990 pana acum:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
dar s-au declarat la recensamant crestini ortodocsi ...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Totusi e de admirat protestul din Franta pentru ca pana acum nu am vazut decat proteste pro-avort in Paris. Peste tot gasesti afise sau primesti pliante cu "dreptul" tau de "femeie emancipata" de a avorta pe motiv ca e corpul tau si faci ceea ce vrei cu el...Tinerii francezi sunt niste hedonisti si mai rar se mobilizeaza la proteste serioase. Deci, bravo lor! Acum romanii sunt ocupati cu alte proteste... Eu as participa la un mars anti-avort. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Imi spune si mie cineva, toate asociatiile astea anti - avort, in afara de a speria femeile alea cu focul iadului, mai fac si altceva? Daca, de exemplu, conving o femeie saraca lipita sa nu avorteze (asa cum avea de gand, stiind ca nu nu are cu ce sa isi hraneasca si imbrace copilul), dupa aia ce fac? Ofera vreun ajutor pe durata medie, legat de hrana, imbracaminte si scolarizare?
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. Last edited by konijiro; 03.02.2012 at 19:38:12. |
|
||||
|
||||
![]()
Stii ceva,stiu mai multe cazuri de familii ce au >10 copii si nu a murit nimeni de foame! Ba chiar sunt bine,sanatosi,oameni absolut normali. Crezi ca Dumnezeu nu ajuta? Dar unde e necredinta,nici Dumnezeu nu e!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cum ramane cu educatia copiilor (ore de limbi straine, sport, muzica, arte), timpul de calitate petrecut cu ei si dedicat lor (ma indoiesc ca daca ai 10, ba chiar si 5, si ai un job normal, nu ai nici timp, nici energie de ei). Deci, da, daca atunci cand e vorba de avut copii te intereseaza numarul, nu calitatea vietii pe care le-o poti oferi, te rog, fa tu 10. Un punct de vedere perfect valabil in Evul Mediu, unde daca te nasteai intr-o familie de tarani, faceai copii multi, sa te ajute la camp (plus ca multi dintre ei mureau de mici, asa arata viata cand "Dumnezeu era prezent in fiecare casa"). Cat despre aspiratii, da, ajungea daca aveai ce manca, mai mult nu isi dorea nimeni. Eu prefer sa am unul sau doi, carora sa le ofer o viata de calitate si sansa de a deveni impliniti pe plan afectiv, educational si profesional. Nu de alta, dar traim intr-o lume unde poti sa oferi copiilor mult mai mult decat un stomac plin (cu paine si cartofi, in cazul unei familii medii din Romania, cu 10 copii). Deci daca tu vrei 10, fa 10. Cei care vor 2, vor avea 2. Cei care nu vor, nu vor avea. Toti oamenii au drepturi egale cand e vorba de asta. Citat:
Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. Last edited by konijiro; 03.02.2012 at 21:04:36. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Marsul pentru viata ! | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 3 | 20.03.2012 20:22:39 |
Obiective crestine Paris sau Milano | Iulia11 | Generalitati | 2 | 25.09.2010 22:37:17 |
Marsul pentru normalitate al Noii Drepte 2010 | fall3n | Generalitati | 97 | 30.05.2010 09:25:22 |
Marsul Distrugatorului | eodor nastasa | Generalitati | 11 | 19.04.2010 21:04:37 |
Cea mai mare bibliotecă digitală din lume va fi lansată la Paris ! | cristiboss56 | Generalitati | 5 | 10.04.2009 23:32:25 |
|