![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Exista ortodox cu trairi penticostale? Nu exista jumatati de masura! Ori e ortodox ori nu e.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
ortodocsi cu trairi autentice de ortodocsi sunt asa de putini! Exista si sferturi de masura: astia sunt ortodocosii din an in paste(adica vin la Biserica de 2-3 ori pe an Exista si optimi de masura(astia sunt ortodocsii care vin la Biserica doar la Botez/botezuri si cununii). Deci.....exista de toate :D
|
||||
|
||||
|
Mda..... si mie imi pare rau pentru ca ne-a parasit acest user pe care il putem considera un crestin ortodox autentic... pe mine m-a sprijinit mult prin mesaje pe privat si nu numai, folosind numai invataturi crestine, nu a facut uz de invataturi penticostale niciodata... pot spune ca nici un ortodox de pe forum nu a discutat cu mine asa cum a facut el..... m-a ridicat din deznadejde de cateva ori...... cred ca o sa se reintoarca... avem nevoie de el.... dar ramane numai decizia lui...... Doamne ajuta!!!
|
||||
|
||||
|
Citat:
P.S. Sunt împotriva ecumenismului și iubiristicii "creștine", dar nu pot să nu văd în acest om un frate luptător pentru mântuire. Greșelile lui doctrinare sunt dureroase. Dar, în mod cert, nu voi fi eu cel care-i va selecta la Judecata de Apoi pe cei ai Domnului Iisus Hristos!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Pai vezi omule. Mai ales in situatia in care el a luat cunostinta si stie perfect do ortodoxie,dar o respinge de bunavoie. Citeste Biblia si vezi ce atitudine are Mantuitorul despre acestia... Ca poate pe Hristos il crezi daca pe mine nu ma iei in seama. Citat:
Doamne-ajuta! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ortodox nu inseamna doar numele ci si trairea. Degeaba ne numim ortodocsi daca noi nu traim Ordoxia. Crestinismul nu este numai o afacere de Duminica, ci e o stradanie de toate zilele. |
|
|
||||
|
||||
|
Ovidiu,am explicat cred ca destul de bine niste lucruri mai sus,nici tu nu vrei sau nu poti sa intelegi. Nu se vorbea de cat de neortodocsi sunt ortodocsii,ci de cat de "ortodocsi" sunt (neo)protestantii! Hristos S-a exprimat destul de clar,scrie negru pe alb in Scriptura care e soarta celor care au auzit si au fost invatati despre dreapta credinta dar au refuzat-o! Si ca si cum n-ar fi suficient avem si nenumaratele marturii ale sfintilor cu privire la acestia. Cum putem noi sa invatam de la ei? Dar ce frate,ai consumat toate scrierile sfintilor si nu mai ai pe cine intreba si de unde sa-ti mai iei o vorba buna sau un sfat,decat de la un eretic??
Eu am spus ce am avut de zis. Cine are urechi de auzit sa auda (sau ochi sa citeasca!). Doamne-ajuta! PS cu riscul de a fi banat acest forum are din ce in ce mai evidente tente ecumenice! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Last edited by ovidiu b.; 28.01.2012 at 13:01:39. |
|
|
|||
|