![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Aveți dreptate, Biblia spune că Dumnezeu este duh (Ioan 4,24), despre îngeri se spune de asemenea că sunt "duhuri slujitoare" (Evrei 1,14), despre om nu se spune că ar fi duh, ci trup + suflare de viață (Facerea 2,7).
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iar,gandirea nu tine in mod direct de spirit,chiar daca sunt interconectate,comportamentul si morala sunt atribute ce sunt formate de societate,nu ne nastem cu ele si atunci,prin ce anume ne asemanam spiritual vorbind cu Dumnezeu? Adica,nu vreau sa fiu insistenta,dar chiar nu inteleg...la punctul dvs de vedere ma refer.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu știu îngerii cum au fost creați, din câte cunosc, Scriptura nu ne dezvăluie. Decât că omul a fost creat puțin mai prejos decât îngerii (Evrei 2,7). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Referitor la diavol,eu cred ca prezenta sa in viata omului a fost si este sub forma unui test,pentru ca Dumnezeu,prin marea Sa iubire de oameni,ne-a dat dreptul sa alegem.Adica nu cred ca diavolul este de vina nici macar in privinta pacatului originar,pentru ca intr-un final.Eva a ales pentru ea,fiind influentata de sarpe,iar Adam a ales pentru el,sub indemnul Evei. In privinta asemanarii cu Dumnezeu,eu cred ca ea tine de latura spirituala,pentru ca si personalitatea omului este tot o constructie,care se cladeste in mijlocul societatii.Dar,asta este opinia mea si v-o respect pe a dvs.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|