![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cunoașteți cumva cine este exact unul din cele două persoane/personaje? Observ că nici nu i-ați scris bine numele colegului nostru de forum... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Repet întrebarea: ai vreun verset biblic care să arate spre un alt Arhanghel în afară de Arhanghelul Mihail? O să răspund tot eu, căci altfel ajungem și pe acest topic la pagina 100 fără a primi un răspuns concret: nu ai! Și astfel topicul cu "învățături" (la plural) incredibile ale adventiștilor, se transformă într-o învățătură incredibilă și fantastică a ortodocșilor: că ar exista chipurile mai mulți Arhangheli. Incredibil: chiar numiți pe numele lor fantastic și incredibil! Last edited by osutafaraunu; 18.01.2012 at 12:02:39. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
De ce nu ar fi Gabriel Iisus de vreme ce el este in vechiul testament Omul ?
![]() De ce spune Gabriel : "Eu sant Gabriel cel care sta inaintea lui Dumnezeu",iar in Apocalipsa vedem "Si am vazut pe cei sapte ingeri, care stau inaintea lui Dumnezeu si li s-a dat lor sapte trambite." De ce sant anumiti ingeri care stau inaintea lui Dumnezeu cand stim ca numarul ingerilor este urias ?Ii putem numi "capetenii " ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In cazul nostru, stiti ca vre-un Sfant Parinte sa combata rolul unic ,de arhanghel, al Domnului Iisus Hristos? Last edited by grasu77; 18.01.2012 at 12:07:04. |
|
|||
|
|||
![]()
1. Gabriel nu este arhanghel.Este inger. O spune Scriptura.
2. Gabriel nu inseamna "Cine este ca Dumnezeu" (asa cum inseamna Mihail). |
|
|||
|
|||
![]()
Îi putem numi căpetenii, dar nu-i putem numi căpeteniile supreme (arché agghelos). Nu putem multiplica un superlativ absolut la un ”număr uriaș”, la numărul de 7 și nici măcar la un număr de 2.
|
|
||||
|
||||
![]()
m-a pus sa caut. Si am gasit Arhanghel de doua ori.al doilea l-am gasit in Tesaloniceni. Si acolo scrie:
Citat:
Cand lucrurile sunt asa simple, de ce se gasesc unii sa le complice? Niciun Imparat nu isi anunta venirea punand el insusi trambita la gura, cu atat mai mult Imparatul Imparatilor.
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc. Cat imi doream sa le raspund asta, doar ca eu nu mai vorbesc cu ei. Nu ii mai incurajez sa lanseze provocari.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Invataturi adventiste incredibile, partea a II-a | Erethorn | Secte si culte | 88 | 17.11.2019 08:20:07 |
Acuzatii incredibile impotriva IPS Bartolomeu Anania | andrei_im | Stiri, actualitati, anunturi | 87 | 10.04.2014 21:10:48 |
De ce multe persoane devin celebre, cunoscute in lume numai dupa moartea lor? | Bast-et | Generalitati | 9 | 21.09.2010 12:54:49 |
Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 15:32:12 |
|