![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nu locuiesc intr-o vila, ma consider parte din patura de jos a societatii, n-am nici studii superioare si castig destul de putin la patron. Dar nu dau vina pe stat pentru problemele mele, niciodata nu am facut asta. Nu ma pot plange ca n-am de munca, atata timp cat altii au. Pentru ca daca altii au si eu nu am, inseamna ca aia sunt mai buni ca mine, mai performanti, ca e mai mare nevoie de ei decat de mine. Si asta spune ceva despre mine, nu despre statul in care traiesc. Cam asta e rationamentul meu.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu mi se pare normal sa va bucurati cand se face ordine in sistemul de pensii, ganditi-va ca acesti oameni au muncit toata viata si au dreptul la acesta pensie, este ilegal ce s-a intamplat , chit ca sunt tanara nu mi se pare normal ce s-a intamplat cu pensionarii, as vrea sa va vad dupa o viata de munca daca o sa va convina sa vi se taie pensia. Dupa conceptia d-voastra care ar mai fi totusi rolul acestui stat daca nu il puteam acuza de nimic? Sa nu mai dea nici pensii, nici ajutoare, sa traiasca fiecare cum poate, legea junglei? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pe de alta parte, cine le plateste pensia pensionarilor? Noi, cei care muncim. Iar daca in loc de a ne vedea de treaba ne vom tine numai de proteste, pentru bietii pensionari nu vor mai fi bani nici pentru pensiile pe care le au. Protestele, mai ales violente si anarhia sociala nu sint o solutie pentru nimic, dupa parerea mea. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca violenta nu e o solutie, care ar fi solutia? Protestele pasnice? Au mai fost si cand s-au taiat salariile si nu s-a rezolvat nimic. Votul? Va fi masluit si tot nu se rezolva nimic. Deci? Last edited by TunsDiana; 16.01.2012 at 21:20:42. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Referitor la pensii CAP, bineinteles: mama mea. Referitor la proteste:mai sint 3 luni pina la alegeri. Chiar asa de nerabdatori sint cei din opozitie sa puna mina pe putere incit doresc alegeri anticipate? Si pentru 3 luni gasiti justificabile distrugerile si haosul pe care il creaza? Pe de alta parte, am tot asteptat din partea celor din opozitie SOLUTII. Nu au spus nici un cuvint. Din acest motiv cred ca nu doresc decit sa puna mina pe putere si atit. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor | maria32 | Generalitati | 7 | 23.01.2012 02:52:10 |
| apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi | Mirela0110 | Generalitati | 15 | 11.11.2011 16:45:57 |
| Despre pedeapsa capitala ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 20.03.2011 02:47:38 |
| Pedeapsa capitala | Dia20_diana | Eutanasia | 82 | 22.01.2011 00:14:24 |
| Apropo de conspiratii | The_Fallen | Generalitati | 44 | 22.06.2010 01:42:13 |
|
|