Citat:
În prealabil postat de Lucian008
Si care va fi efectul? Oamenii aia pentru ce protesteaza? Sunt constienti pentru ce s-au dus acolo? Ce spera ei sa obtina? De fapt asta e principala intrebare: Ce spera cei prezenti la manifestatie sa obtina?
Eu unul cred ca e o chestie inutila. Daca oamenii aia ar protesta pentru ceva real si nu impinsi de efectul de turma si de o nemultumire generalizata m-as duce si eu. Dar nu e cazul, iar eu chestii inutile prefer sa nu fac.
|
Deocamdata protestele sunt sunt la stadiul de apa de ploaie. Sa vedeti proteste peste vreo 4-5 luni! Nu intelege nimeni ca statul e falimentar ca nu mai au bani sa sustina fondul de pensii si salariile bugetarilor. SUA si-a retras banii de la FMI asa ca pa si pu! ne putem linge pe bot! Politicienii nu inteleg ca degeaba vor castiga alegerile ca bani tot nu sunt! Ei tot spera, nu stiu Doamne ce spera, ca va merge tot ca si pana acum. Nu inteleg ca ABSOLUT NIMENI nu le va mai da nici un ban! Toata Europa e pe cont propriu! Scapa cine poate!
De acum inainte salvarea va fi individuala, fiecare se va descurca dupa talentul si priceperea lui! O sa ajungem foarte curand sa nu mai poata fi platite pensiile. Atunci sa vedeti manifestari in strada!