![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
1. Cine plateste are prioritate la operatii si la doctori.
2. Cine nu plateste trebuie sa astepte pana cand cei care au platit sunt serviti - doar au contribuit mai mult la firmele private din sistemul medical. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu o vazuse un medic inca,insa banuiesc ca cineva o vazuse,constatase activitatea parametrilor vitali ca nu si-ar fi permis spitalul respectiv sa suporte o asa consecinta de a-i pune viata in pericol ca apoi sa-i traga la raspundere. Acum stii cum e?Unii se duc la cardiolog acuzand dureri puternice de inima pt a se constata defapt ca au mancat mult prea multa fasole batuta! Dar fara aluzie la prietena ta,care banuiesc ca este bine acum:)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu am patit astfel de lucruri desi am nascut la un spital modest. Altceva vroiam sa subliniez in discutia cu Raoul care spune (naiv) ca ceea ce e privatizat este mai bun: anumite lucruri nu le poti cumpara cu bani. Desigur ca la spitalele cu venituri mari ai aparatura performanta, instrumente de ultima generatie etc, dar calitatea umana nu o poti cumpara. Un medic exceptional este exceptional si daca munceste in conditii modeste, banii nu schimba asta. Iar unul slab pregatit ramane asa indiferent cat este platit. (daca este necesar sa exemplific, imi amintesc cum o cunostinta medic imi povestea amuzata ca desi spitalul achizitionase un ecograf de ultima generatie, foarte performant, exista de multe ori surpriza TOTALA sa se nasca gemeni - adica aparatura era buna, dar personalul nu vedea nimic la ecograf). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca nu se intampla asa atunci cineva suporta niste cheltuieli care nu sunt justificate.Te simti inselat.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Vor face praf SMURD-ul si Urgenta daca sunt lasati.
Vor baga tot fel de privatizati cu ambulante sh si cu asistenti facuti la facultati particulare neacreditate. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Asa si cu privatii din sistemul medical. Sa fie cat mai multi,sa tot apara,ca firmele de paza! Daca nu esti multumit de serviciile unuia,apelezi la celalalt. E simplu,democratic si normal sa fie asa. In cazul asta privatii au tot interesul sa presteze servicii de calitate pentru a nu-si pierde clientii. Si se poate vedea asta in orice domeniu privim! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am cunostinte care lucreaza in sistemul medical privat in strainatate. Locurile de munca sunt ocupate de relatiile patronului: fostul prieten de bautura din facultate, femei cunoscute in baruri, foste amante, rude, fosti amanti (!!!). Este dezastru. Nu se obtin posturile pe criterii de competenta! Compania merge f bine! Stii cum? Aproape totul merge pe reclama! Tot orasul este plin de reclame pt aceasta companie, la radio le aud non stop! Sediile lor sunt luxoase. Dar investitile in aparatura si instrumente? JALE!! Ca alea nu le mai vede clientul! Procese de malpraxis? (ca exista) F simplu: schimbi numele firmei si mergi mai departe. Publicul nu este informat. |
|
||||
|
||||
![]()
Daca e sa fim gica contra putem sa continuam discutia la nesfarsit... De parca actualul sistem medical (de stat) ar functiona ireprosabul si vrea Besescu sa-l distruga. Mai rau decat atat nu are cum sa fie!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La inceput sotul meu a lucrat intr-un spital non profit care deservea categorii defavorizate (cei cu asigurari de sanatate platite de stat pt ca erau f saraci). Medicii pe care i-a cunoscut acolo erau formati in Coreea, Mexic etc.. imigranti. Erau capabili sa se descurce in orice situatii, chiar daca nu aveau aparatura performanta, de ex. Un caz concret.. o femeie venise sa nasca, bebelusul era in suferinta, medicul a taiat-o PE LOC cu anestezie locala (pe piele, adica!) si a salvat copilul. Asta ar fi fost imposibil intr-un spital performant! Si nici un medic "normal" nu ar face asta pt ca risca procese. Chiar ma gandeam ca este ironic, daca femeia ar fi avut bani pt. asigurare mai scumpa, copilul nu ar fi supravietuit. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
eutanasierea cainilor | Mirela0110 | Generalitati | 686 | 14.09.2013 09:14:42 |
legea veche | Danut7 | Generalitati | 245 | 14.02.2011 20:25:11 |
Legea Sfanta | Danut7 | Generalitati | 4 | 25.11.2010 20:28:16 |
LEGEA JUNGLEI | alexandra28again | Generalitati | 5 | 21.06.2008 13:53:49 |
Legea atractiei | CM | Generalitati | 9 | 25.11.2006 15:59:58 |
|