Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.01.2012, 13:36:23
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de spre_rasarit Vezi mesajul

Doamna care v-a dat apartamentul fie a primit 100 + apartamente pe Pamant fie a primit palat in rai.
"Doamna care mi-a dat apartamentul?..." Unde am spus eu asa ceva? Daca a existat o doamna, (si exista!), ea a urmarit in timp evolutia familiei noastre, iar asta avea sa-mi marturiseasca multi ani mai tarziu si sa traga propriile concluzii. Nu am zis niciodata ca am primit "de pomana" apartamentul, ci am muncit pentru el, dar plata lui s-a amortizat in cativa ani (2-3). Toate astea si multe altele care au urmat, mi le-a scos Dumnezeu inainte ca si "oportunitati", au fost daruri de la Dumnezeu, si nu a fost nimic gratis, din partea cuiva anume, decat poate ca si informatie sau gesturi de bunavointa de a profita de un moment extrem de prielnic. Si, bineinteles, ca sa linistesc orice alta forma de speculatie, nu am depus niciodata bani la Caritas sau Gerald, sau FNI sau nu mai stiu care alte forme de castig nemuncit (singura astfel de slabiciune era loto). Tot ce avem, au venit in viata noastra in mod neasteptat, iar singurul lucru aparent gratuit, a fost mostenirea unei case batranesti, undeva la tara, intr-o oaza de liniste, care o am si acum, dar unde, desi ma simt legat mult, sufleteste, merg destul de rar, am facut putine investitii, nu ma gandesc sa vand si nu am de-acolo nici un profit ci mai degraba merg pe usoare pierderi...

Last edited by OmuBun; 09.01.2012 at 13:40:13.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce faci ca sa scapi de ura? aliscami Intrebari utilizatori 20 23.04.2012 15:42:48
credeti ca e ok sa faci camera copilului in bucatarie? fallen Generalitati 51 22.10.2011 13:08:44
ce faci cand nu mai dai de duhovnic? onyx235 Preotul 10 05.09.2009 16:30:23
Dragostea ma face dumnezeu si Tu,o,Dumnezeule te faci om! ortodox4life Generalitati 3 08.02.2009 04:49:45