![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Furatul este pentru cei puternici, pentru cei ce vor lipsuri si pagube si care pot sa le faca fata cu brio. Care nu se plang cand au lipsuri si zambesc cand in loc de paine buna manaca coji. De altfel cei ce fura , unii ajung in situatia sa nu aiva nimic personal pentru cativa ani la puscarie, caci paguba se intoarce, plus cand ies din cauza cazierului pot avea mari lipsuri din cauza dificultatii gasirii unui servici de unde coji de paine in locul painii rumene. Pentru oameni bravi este furatul. Daca nu am furat noi sa ii tragem de maneca pe cei ce o fac. La un moment dat credeam si eu ca a fura e chiar bine si e smecher si dovada de inteligenta . Prostia e ca nu numai am crezut ci si am actionat "inteligent". Cand a venit paguba nu m-am dovedit un puternic. Plus ca poti sa te indrepti si spre iad cu furatul. Asta e extra dar cine e puternic acuma, intunericul nu il sperie . Din nou, nu cred ca putem fi invinuiti de faptele altora. daca tu nu furi esti OK. Daca stim de oameni ce au furat sa ne rugam de Dumnezeu sa-i indrepte pe calea cea buna nu prin pagube ci spalarea pacatelor prin fapte bune. Deci beneficiile faptelor bune sa se duca la stergerea pagubei furatului si asa sa nu vina pedeapsa si lipsurile.
Pentru cei mai fricosi si care vor paine gustoasa pe masa este donatia si banii gratisi care vin cu ea. OmBun din ce ai scris reiesea ca ai primit apartamentul de la doamna. Nu te supara dar asa am inteles din ce ai scris. Multumesc pentru clarificare. Last edited by spre_rasarit; 09.01.2012 at 13:54:16. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu am spus asta. Nici eu nu as putea fura,insa nu vad de ce nu as putea cumpara un lucru furat?
|
|
|||
|
|||
![]()
Păi nu prea e în regulă, Raoul. Dacă știi că lucrul e furat și îl cumperi, te faci complice cu hoțul, încurajându-l să fure în continuare.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
17. Iar păcătosului i-a zis Dumnezeu: "Pentru ce tu istorisești dreptățile Mele și iei legământul Meu în gura ta? 18. Tu ai urât învățătura și ai lepădat cuvintele Mele înapoia ta. 19. De vedeai furul, alergai cu el și cu cel desfrânat partea ta puneai." Ps. 49 |
|
|||
|
|||
![]()
Rectific o greseala facuta in viteza: prezentatoarea era Mihaela Radulescu, nu ... Andreea... De la conflictul celor doua (Andreea Marin si Mihaela Radulescu) mi se trage, probabil...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acum in cazul in care tu stii ca lucrul e furat - parerea mea este ca tu te faci partas cu cel care a furat si nu mai ai nici o scuza de a te indreptati ca tu nu ai pacatuit. ps: bineinteles ca pot fi si cazuri speciale...eu am vorbit la modul general |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Citat:
Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mai departe,stiind,vei deveni raspunzator de actiunile tale,care,poate pana acum puteau fi trecute pe seama necunostintei de cauza. Iar apropo de faptul ca el oricum va continua sa fure,chiar daca tu nu vei mai achizitiona asemenea "chilipiruri" (materiale,ca dealtfel,spiritual te incarci cu alte nenorociri,deci numai chilipir nu e!),iti pot spune o scurta istorioara: Citat:
Sa invatam de la ingerul nostru pazitor...http://www.youtube.com/watch?v=pG52f...&feature=share Last edited by heaven; 10.01.2012 at 06:59:02. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si la ce iti foloseste spiritual un telefon de acest calibru? Spuneai ca nu ai un job,o casa,o familie...uite aici adevaratele probleme spinoase ale existentei.Cand vei avea lucrurile mari vin si fleacurile pe urma. Faci atata parada de acest realism,incat chiar ma asteptam sa posezi ceva (realism).
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Am prieteni cre vand diverse chestii,unele fiind de la hoti,deci nu.s furate de ei. Dar nu am cum sa stiu exact ce e furat si ce nu. La unele doar deduc dupa o anumita perioada. Nu sunt adeptul sa cumpar bunuri la suprapret din magazin,atata timpcat se gasesc la baieti. Acum o fi pacat sau n.o fi,nu cred ca pentru asta ma duc in iad. Astea sunt gainarii. Si stai linistita,mi s.au furat si mie destule.
@heaven,foarte frumos exemplul cu pasarea colibri. Last edited by Raoul; 10.01.2012 at 14:50:17. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce faci ca sa scapi de ura? | aliscami | Intrebari utilizatori | 20 | 23.04.2012 15:42:48 |
credeti ca e ok sa faci camera copilului in bucatarie? | fallen | Generalitati | 51 | 22.10.2011 13:08:44 |
ce faci cand nu mai dai de duhovnic? | onyx235 | Preotul | 10 | 05.09.2009 16:30:23 |
Dragostea ma face dumnezeu si Tu,o,Dumnezeule te faci om! | ortodox4life | Generalitati | 3 | 08.02.2009 04:49:45 |
|