Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.12.2011, 12:29:40
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Hai ca asta este buna. Dar toata biblia vorbeste despre o stare a omului cand moare. Parabola lui Lazar si omul bogat, faptul ca Iisus invie prin puterea Lui si predica spiritelor din inchisoare, apoi descoperirea lui Pavel care se afla in trup sau nu neaparat!. Sau sufltele din apocalipsa care cer dreptate! Schimbarea la fata si alte si alte n dovezi prea clare! Pe bune cu voi si cu martorii lui Iehova nu se merita sa discuti. Mai ales cu aia ma feresc ca de dracu! Ce folos sa avem cand nu puteti vedea adevarul. De exemplu in evrei cap 4 sa inlocuiesti cuvintele ziua a saptea si odihna cu sabat sa vezi ce iese! Eu am spus. Si daca scria ca duminica a schimbat rolul zilei de sambata tot gaseati voi o gaselnita! Spuneati ca acele carti nu sunt canonice! Nu vroia si tatal vostru Luther sa faca la fel? Cand nu mai gasesti raspunsuri o dai in alta parte :)) Vai de tine si de lucrarea ta de amagire. Domnul sa te ierte daca ai inima curata.
Ps. Si Vadim Tudor ( sau altii ca el) dupa ce era contrazis si i se dovedea ca nu are dreptate la sfarsit adauga: vedeti am biruit, am avut dreptate! 90 la suta din auditoriu radeau de el dar erau si naivi care chiar credeau in ce spunea Vadim! Aceasta practica este intalnita des in politica mai ales ca politica se adreseaza maselor! Eu chiar cred ca sunt adventisti care scriu aici ca asa cred ei ca e bine dar sunt si adventisti cum e Grasu care sigur are un comison gras ....Pentru fiecare corupere!

Last edited by bairstow; 30.12.2011 at 12:38:14.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre moarte si pomenirea mortilor AnnaEnache Intrebari utilizatori 42 13.06.2012 09:43:28
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. bitza Generalitati 28 20.03.2011 02:05:27
Despre viata de dupa moarte georgian_osa Din Noul Testament 30 14.03.2010 18:49:29
Marturii despre moarte Iustin44 Generalitati 14 31.03.2009 23:59:56
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase mara2008 Generalitati 1 20.05.2008 15:07:31