![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Amin...Si cu Mihail=Hristos cum ramane? Nu vrei sa ma luminezi? Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
A, ce sa fie? Tipul si-a luat plasa. El credea ca nu se poate sa fie mai multi arhangheli . Dar oricum el a mai luat tepe si va continua asta e lucrarea lui. Mi-a placut teapa care si-a luat-o.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Domnul Iisus Hristos indeplineste mai multe roluri biblice (mielul, leul, mijlocitorul, etc). Gasesti si explicatia faptului ca "Cine care este ca Dumnezeu"(Mihail) are si rolul de arhanghel. De retinut ca in Biblie unul singur este arhanghel (nu mai multi,unii fiind necunoscuti, cum spune traditia) Daca te-ai luminat, sa revenim on-topic. P.S. Altii inaintea Ellenei White (cu care am facut greseala sa te compar) au crezut la fel despre rolul de arhanghel al Mantuitorului. Vezi, spre exemplu, ce spune Sfantul Iustin Martirul in "Dilog cu iudeul Tryphon", pag. 62. |
|
|||
|
|||
![]()
Și îngerul păzitor al Persiei mi-a stat împotrivă douăzeci și una de zile, dar iată că Mihail, cel dintâi dintre îngerii păzitori, a venit în ajutorul meu și eu l-am lăsat acolo la îngerul păzitor al regelui Perșilor...
Atunci s-a atins iarăși de mine acela care avea înfățișarea Fiului Omului și mi-a dat tărie. Și mi-a zis: "Nu te teme, om plăcut al lui Dumnezeu! Pace ție! Fii tare și curajos!" Și pe când grăia cu mine, m-am simțit întărit și am zis: "Spune, Stăpâne, căci Tu m-ai întărit!" Îți voi vesti ție ceea ce este scris în cartea adevărului. Nimeni nu poate să Mă ajute mai bine la aceasta decât Mihail, îngerul vostru păzitor" Deci Iisus este Arhanghelul Mihail ? Asta intelegi tu de aici ? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ca sa nu mai zicem ca in majoritatea traducerilor Mihail e numit one of the chief princes, adica unul dintre capeteniile printilor sau ingerilor.
Uite si Cornilescu : Dar căpetenia împărăției Persiei mi-a stat împotrivă douăzeci și una de zile; însă iată că Mihail, una din căpeteniile cele mai de seamă, mi-a venit în ajutor și am ieșit biruitor acolo, lângă împărații Persiei. Deci Iisus e arhanghelul Mihail ? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa vedem ce zice Daniel: "Dar căpetenia împărăției Persiei mi-a stat împotrivă douăzeci și una de zile; însă iată că Mihail, una din căpeteniile cele mai de seamă, mi-a venit în ajutor și am ieșit biruitor acolo, lângă împărații Persiei". (Daniel 10:13-Biblia Cornilescu) Dupa cum vedem Mihail este unul din alte capetenii, deci mai sunt altii ca el.Ma risc si zic ca ar putea avea "frati" egal cu el.Din cate zice Biblia Hristos este UNIC, este creator impreuna cu Tatal si cu Duhul Sfant.Iuda zice ca Mihail nici nu a avut curajul sa-l mustre pe diavol. Din cele spuse de Biblie ti se pare ca Mihail este Dumnezeu atotputernic? Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Problema e ca uitam cine a fost Iisus desi avem clar in Biblie intalnirea dintre El si diavol.Uitam ce i-a spus Iisus satanei deci sa auzi pe cineva cum afirma ca Iisus i-ar fi spus "Domnul sa te mustre " e absurd.Pai Iisus este Cuvantul,cum poate "mustra " Domnul altfel decat prin Iisus ? Una e relatia Fiului Omului cu oamenii si alta e relatia Fiului lui Dumnezeu cu satana : Piei, satano, căci scris este: "Domnului Dumnezeului tău să te închini și Lui singur să-I slujești. Uite cum il mustra Domnul. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
O treime lumeasca : martorii lui Iehova, mormonii si adventistii. Cate asemanari la acest culte. Mai ales in mandrie!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|