![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
daca nu as mai avea nevoie de ele ca necesitati, nu cred. Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]()
prietene, nu-mi raspunde la o intrebare cu o alta intrebare. Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu recent am mers pe strada cu prietena mea si un adventist ne-a oferit consultatie medicala. Eu stiam despre ce e vorba si ne-a oferit o carte adventista la pret de 15 lei imi pare. Nu intru in amanunte prietena mea a decis sa cumpere cartea care dupa aceea a interesat-o asa de mult ca nu a citit nici rezumatul din ea. Dar ce legatura este intre sarpele farmaceutic si biserica adventista? Sarpele care vindeca!! DAR MAI IMPORTANT ESTE CA IN ACEASTA CARTE SE DESCRIE FRUMUSETEA VIETII SEXUALE (IN CUPLU CE E DREPT) SI NI SE DA NISTE EXEMPLE DE SPORIREA PLACERILOR SEXUALE! E DAR EI AU O ALTA EVANGHLIE! SI ERA CARTE ADVENTISTA CU CITATE BIBLICE !
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu sunt fericit că Domnul m-a binecuvântat cu cele necesare vieții și-I mulțumesc pentru asta! Nu fac parte din milioanele de nefericiți ce mor de foame pe această planetă. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Anyway... oricum eram offtopic... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pai tu ma acuzi ca sunt off topic dupa ce recunosti si tu ca esti la fel?
P.s Ciao. Vred ca meseria ta este aici. Sau cine stie? Poate castiga altii pentru tine. Nu vreau sa am probleme. Oricum eviti faptele reale care arata ce e cultul adventist. O lucrare omeneasca! Last edited by bairstow; 29.12.2011 at 21:28:30. |
|
|||
|
|||
![]()
Mă exprimam la persoana I plural, dacă mă înțelegi... eu măcar încercam să răspund la o întrebare, nu să intervin în discuție netam-nesam cu subiecte incendiare - ca să folosesc un eufemism...
|
|
||||
|
||||
![]()
am zis eu bine ca tu interpretezi mesajele mele la fel cum o faci ca Biblia. As zic ca DACA NU AS MAI AVEA NEVOIE DE ELE CA NECESITATI...nu as fi nefericit. Eu mananc si beau ca sa traiesc, nu traiesc ca sa mananc. Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
„Arhanghel” - este un cuvânt compus din Arche și anghelos (Arche = „Conducător, Comandant, Cel mai mare, Cel mai înălțat”; anghelos = „Mesager, Sol, Înger”) și se traduce prin „Comandantul îngerilor”, „Cel mai mare Mesager”. Asa si...care e problema? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|