![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
No, nuanta fina este ca dpdv material (si ecologic) acesti pomi sunt o picatura intr-un pahar cu apa, ca sa zic asa. Dar bucuria sarbatorii (potentata si de acesti pomisori sclipitori) este incomparabila.
Amu, cred ca am dezbatut suficient tema :) spor la pregatiri si petrecere frumoasa ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sarbatori fericite, Mirela! Si pom bogat!
|
||||
|
||||
![]()
Ce frumos cand totul se termina cu bine ! Deja din bucatarie vine mirosul de cozonaci , sarmale si alte cele , dar sa nu uitam ca maine e zi de POST ASPRU !
Sarbatori fericite ! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Mulțumesc dragelor
![]() ![]() Ah, ce s-ar face bărbații ăștia fără noi, femeile! Dar mai bine să nu deschidem Cutia Pandorei, again. :) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine este aproapele meu? | luminitarodina | Despre Biserica Ortodoxa in general | 30 | 27.07.2016 11:28:12 |
cine din voi este in Bruxelles? | TIBS | Generalitati | 9 | 17.06.2010 00:27:49 |
cine este din iasi? | bogdan_222 | Calugarul | 0 | 14.05.2010 13:22:05 |
Cine este responsabil? | eclat_de_lune | Generalitati | 1 | 07.11.2009 14:57:06 |
Cine este cel mai puternic om? | amatyyy | Teologie si Stiinta | 29 | 16.09.2009 13:49:04 |
|