![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hristos vrea cainta noastra ,regretul pt.ce am gresit. Cum sa se vada cainta ,daca nu prin taina marturisirii? Mai stim ca dupa moarte ,la vami cu faptele noastre bune ne rascumparam pacatele nespovedite . |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cititi semnatura mea si invatati. Da imi cunosc pacatele. Da stiu ca mandria ma "ingroapa". Dar faptul ca sunt eu un mare pacatos nu sterge adevarul a ceea ce spun.
|
||||
|
||||
![]()
Fratilor, trebuie traire in toate, si in spovedanie, si in milostenie,si in relatia cu semenii, nu asa, mecanic. Si da, trebuie toate, si spovedanie, si milostenie, si iertarea aproapelui, dar toate se fac cu raportare la Hristos, nu la dorinta noastra de a prinde un loc in rai.
Iata ce spune preotul la spovedanie: "Iata, fiule, Hristos sta nevazut, primind marturisirea ta cea cu umilinta. Deci nu te rusina, nici nu te teme, ca sa ascunzi de mine vreun pacat, ci fara sfiala spune toate cate ai facut, ca sa iei iertare de la Domnul nostru Iisus Hristos. Iata, si sfanta Lui icoana este inaintea noastra. Iar eu sunt numai un martor, ca sa marturisesc inaintea Lui toate cate-mi vei spune mie; iar de vei ascunde de mine ceva, sa stii ca toate pacatele indoite le vei avea; ia seama, dar, de vreme ce ai venit la doctor, sa nu te intorci nevindecat". Pentru milostenie, s-au dat fragmentele.
iertare pacate, milostenie |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce e iertarea? | Marta | Pocainta | 99 | 11.11.2014 16:02:37 |
Poate preotul refuza iertarea pacatelor spovedite? | moldoveanu | Impartasania (Taina Euharistiei) | 22 | 25.08.2011 04:03:06 |
despre iertarea pacatelor | alinuu | Intrebari utilizatori | 23 | 06.07.2011 18:08:46 |
Urmare...Curiozitati din cartea "MOISE" de Edmond Fleg | 14carol06 | Generalitati | 1 | 06.06.2009 07:03:51 |
Iertarea! | amatyyy | Umanitare | 26 | 17.05.2009 12:56:37 |
|