![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Multe spune omul si nu face. Dar eram dator sa arat cum puteti inghiti niste lucruri la care nici nu puteti aduce dovezi! Ce ai citit tu acea carte sau Grasu si a-ti vazut acea greseala sau asa v-a invatat cultul AZS? Spune cinstit!
|
|
|||
|
|||
![]()
De unde stii? Articolul spune ca autorul a scris mai multe carti in 1902 (fara sa specifice vre-una). Daca "Istoria bisericeasca" ed. II-a, a fost scrisa in 1903, oare cand a fost scrisa "Istoria bisericeasca" ed. I-a?
|
|
|||
|
|||
![]()
Prietene, am citit toate cărțile lui Jules Verne (toate câte au fost publicate în România); dacă asta are vreo relevanță pentru tine. Pentru mine, spun sincer nu [mai] are...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Osutafaraunu nu cred ca ai citit toate cartile de Jules verne, au mai aparut si acum doi ani carti care nu au fost publicate inainte apoi in biblioteca Romana era o carte de geografie scrisa de el cu un continut de vreo 1000 de pagini! Iar te inseli! Dar important este ca nu ai pus nici tu nici Grasu mana pe aceea carte! Apoi nu asta este important. Am arata clar ca erau evrei care inca tinau sabatul dupa moartea lui Iisus! Erau crestini dar biserica nu se formase inca! Iisus nu urcase la cer ca biserica sa fie calauzita de Duhul Sfant! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai aici (http://bibledatabase.net/) zeci de variante de traduceri ale Bibliei, facute de pazitori ai duminicii. Ai si originalul grecesc (transliterat). Arata-ne o singura traducere in care versetul din Evrei 4:8 spune, la final, "o alta zi de odihna". Nu vei gasi. Toate traducerile se incheie cu expresia "o alta zi". Puct. Repet: doar traducerea ta falsificata spune "o alta zi de odihna". |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu am facut nici o traducere noua dar am aratat ca se subantelege. Apoi ce rol ar avea sa se vorbeasca despre a saptea zi in acel pasaj daca pasajul se refera la cu totul altceva?!?4. Caci undeva, despre ziua a saptea, a zis astfel: "Si S-a odihnit Dumnezeu in ziua a saptea de toate lucrurile Sale"
|
|
|||
|
|||
![]()
Asa poate gandesc si evreii despre voi! Stim ca Iisus vedea altfel respectarea acestui zi , zi data pentru om nu pentru a lui condamnare asa cum vedeau evreii (si azi voi) si probabil inca mai vad asa!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Biblia trebuie tradusa exact asa cum a fost scrisa, nu dandui subantelesuri. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
|