![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cel putin pe noi cei din afara cultului adventist ne intereseaza daca au mai fost crestini in istorie de tip advent! Nu ca nu stiu ce secta nu manca carne de porc sau ca tinea sabatul. La cate secte avem era normal ca fiecare sa calce o porunca sau mai multe... Last edited by bairstow; 20.12.2011 at 17:39:22. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Spuneti-mi va rog care sunt aceste lucrari. Scopul meu este unui singur pe orice topic, sa afirm credinta corecta si sa argumentez greselile de invatatura atunci cand le intalnesc.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta este odihna pe care nu au avuto (nu despre sabat este vorba - caci l-au avut si pe vremea lui Iosua) si de aceea Dumnezeu a hotarat o noua zi, cand noi, vom intra in Canaanul Ceresc, sub coducerea lui Ioshua (Iisus) si vom avea odihna. Pana atunci, ramane ca o arvuna, odihna de sabat pentru poporul lui Dumnezeu. Acum se leaga totul? Vi se pare in context? Nu credeti ca "dusmanii" sabatului sunt cei care scot din context (sau, chiar falsifica grosolan traducerea Sfintei Scripturi)? P.S. Nu vad nimic Biblic in interpretarea dvs. Ati scos versetele din context ca sa le puteti da orice fel de interpretare ciudata. De ce sa nu folosim niste parghii stabile in interpretarile noastre? Asta inseamna sa cunoastem toata Sfanta Scriptura si sa ne folosim de toate invataturile care au legatura cu problema noastra. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bine faceți! Sunteți un om câștigat. |
|
|||
|
|||
![]()
În această ordine?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu pe ce baze faci calcule daca evrei au stat mai mult la ei in tara sau nu dar important este ca au stat! Si cred ca nu o duceau prea rau pe vremea lui Solomon! Apoi cum poti sa spui ca nu despre sabat e vorba (iata cum scoti din context!) cand scrie foarte clar :. Caci undeva, despre ziua a saptea, a zis astfel: "Si S-a odihnit Dumnezeu in ziua a saptea de toate lucrurile Sale".
Apoi de ce aceasta schimbare? Deoarece Dumnezeu a zis : "Nu vor intra intru odihna Mea!". Deci chiar daca Dumnezeu se odihneste in a saptea zi ca sa intre si poporul ales care l-a respins pe Iisus si nu poate intra in odihna Domnului pe baza Cuvantului rostit de Dumnezeu : Nu vor intra in odihna mea! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Ziua in care crestinii savarseau cultul lor religios la inceput a fost sambata, mai tarziu duminica, zi de inchinare si bucurie, dupa cum zice si sfantul Atanasie al nostru: Sambata noi ne adunam laolalta nu ca sa iudaizam... ci ca sa ne inchinam lui Isus, Domnul Sabatului. (Arhiereul Calist Botosaneanul, episcop de Arges, in "Istoria bisericeasca" din 1902, pg. 55) |
|
|||
|
|||
![]()
Osutafaraunu (faraosutadoi mai exact) niciodata ortodocsii nu au fost in ceata cu privire la ziua de inchinare! Sti si tu. A doua fraza e perfect adevarata!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
|