![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu sunt mama de baieti si sunt terifiata de ideea ca ar putea sa se comporte neadecvat in relatiile cu fetele.. mai ales ca sunt frumusei si pe cel mare au inceput sa-l sune fete acasa inca din clasa intai! Eu m-am gandit in fel si chip cum sa fac sa nu fie afectat de libertinajul de azi. De la lipsa televizorului, limitarea accesului la muzica de azi (pt ca intelege versurile!), limitarea drastica a accesului la internet, nu cumpar ziare/reviste pt ca imaginea femeii este terfelita etc.. si bineinteles incerc sa controlez si mediul familial (nu incurajez glume usuratice cand vin straini in casa, deturnez discutiile / barfele nepotrivite pt urechile copiilor etc.. sunt o gazda groaznica, dar asta este situatia)... Din experienta mea: nu copiii sunt problema, ci adultii! Adultii nu sunt in stare sa se comporte/ vorbeasca decent, dau un exemplu negativ copiilor prin conduita lor. Apoi ne plangem, ca ce sa-i faci, nu poti limita "libertatea" tanarului etc... Dar exemplele le-a avut in propria familie (poate nu parinti, dar bunici, unchi, matusi, prieteni de familie etc + atitudinea "intelegatoare" a parintilor fata de imoralitatea altora) Din multe puncte de vedere caderea copiilor se datoreaza parintilor! De aceea nu cred ca trebuie sa ascundem dupa o falsa generozitate, aceea de a nu ingradi copiilor "libertatea". |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Bucuria crestina | NECTARIE | Generalitati | 8 | 06.01.2011 19:54:50 |
| Iubirea crestina | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 0 | 03.12.2010 22:12:14 |
| Credinta crestina si musulmanii | ana macovei | Intrebari utilizatori | 4 | 07.09.2010 01:21:26 |
| eu crestina el musulman | Carine | Generalitati | 60 | 03.08.2010 23:06:28 |
| HOMO-sexualitatea si bolile contagioase | cozia | Homosexualitatea | 31 | 15.05.2007 21:40:05 |
|
|