![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Și marmota învelea ciocolată în staniol.....
|
|||
|
|||
![]()
Mai exact, din 1030.
Apropo, marmota a devenit, la dumneavoastră, noțiune ecclesiologică ? |
|
|||
|
|||
![]()
Când conversez cu sclavii ideologiilor confesionale, da. Există marmote ecclesiologice mai ales printre susținătorii protocronismului catolic, și nu numai.
|
|||
|
|||
![]()
Protocronism ? Helllăăăuu, discutăm despre fapte, nu despre teorii.
Dieceza catolică înființată la 1030 de Sfântul Ștefan, la Cenad, al cărei prim episcop a fost Sfântul Gerhard, al cărei scaun a fost mai târziu mutat la Timișoara, este o fantezie protocronistă pentru dumneavoastră ? http://www.dioecesistm.ro/ro/nota-istorica.html Last edited by Erethorn; 13.12.2011 at 21:30:17. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 13.12.2011 at 21:53:38. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vă spun eu cum: recunoașteți bărbătește. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In sens crestin este legat de una, singura adevarata Evanghelie. Orice alte Evanghelii raspandeste "misionarul", nu este un misionar crestin ci un om cu ambitii personale. Sf. Scriptura este f. clara in privinta asta, de cand un orb poate conduce alt orb? |
|
|||
|
|||
![]()
Si totusi nu pot sa nu-mi pun intrebarea:considerind ca sinteti singurii care nu sinteti orbi,asa cum sustineti, cum de nu v-ati straduit deloc sa-i luminati pe ceilalti?
|
|
||||
|
||||
![]()
si cine v-a spus ca nu i-am luminat si pe ceilalti? Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]()
Păi câți suntem în Coreea de Nord? Ha?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Catolicii si Sf Maria | Hartford | Generalitati | 22 | 19.08.2011 08:36:38 |
Catolicii de traditie bizantina in SUA | PadreCory | Biserica Romano-Catolica | 87 | 29.12.2010 12:34:45 |
Dialogul cu catolicii din Cipru | BogdanF2 | Generalitati | 2 | 16.11.2009 13:03:37 |
Cimitirul | dorinastoica14 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 6 | 11.06.2009 13:25:56 |
|